Gabriela77 Postat Mai 21, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 Multumesc mult, Cristina! Eu inca sint furioasa si speriata! Era sa ma calce o nebuna pe trecerea de pietoni. A dat marsalier mult, fara sa se asigure, desigur! Eu eram pe jos, pe trecerea de pietoni. Daca nu saream lateral, ma calca. Doamne, Doamne ce nebuna. Ce sperietura am tra si eu si bebe! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielle02 Postat Mai 21, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 multumesc fetelor de urari id="green">[bis] noi am venit de la veterinar unde era sa pis olecuta ochii,imi e tare mila de Jodie.ia bagat un ac gros ca sa ii poata pune cipul si ia dat inca un vaccin,a sangerat,tremura saracuta.imi venea sa plang... gabriela id="green">succes la morfofetala danielle [gravi]22+ [fetita] Ebonee pozici http://bd.lilypie.com/7dnTO.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Mai 21, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 Dani, la multi ani si tot ce iti doresti! Ma bucur din suflet ca ai scapat de infectie. Pupici. Gabriela, succes la morfofetala! Te asteptam cu vesti![flo] Nana, [gravi] 23+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> Razvan Andrei In asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue"> Las Vegas Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MamiciDe2007 Postat Mai 21, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 Burtici frumoase si dragalase, capitol nou aiciid="size4">id="red">! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iubitoiu Postat Mai 21, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 Buna tuturor, Va citesc cu drag de fiecare data cand pot.Sunt [gravi]in 21 sapt. Am o nelamurire si nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu..asa ca apelej la voi. La ultima eco morfologica daca ma uit pe fiecare organ diferentele sunt ff mari . Exemplu : diametru cranian : 19 sapt circumferinta abdomen 22 sapt tibia 20 sapt etc... per general varsat de sarcina corespunde cu data tinand cont de UM, dar pe bucatele diferentele sunt de 3 saptamani. Iosup m-a linistit ca este ok ..voi ce spuneti??? ati mai intalnit?? In rest daca are cineva timp sa ma treaca si pe mine in randul vostru.. 31 ani UM 26.12.2006 data prob a nasterii 3.10.2007 dar nu ma va lasa pana la final...asa ca nasterea va avea loc in jurul date de 20.09. Va pup pe toate, si va doresc sarcina usoara... Cristina, Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina85ss Postat Mai 21, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 21, 2007 piccaflor imi pare rau ca iti raspund asa tarziu legat de vizita la medicul ginecolog insa zilele astea nu am mai intrat pe forum.Eu procedez asa: In fiecare luna trec mai intai pe la medicul meu de familie ce imi elibereaza trimiterea la consultatie ginecologica.Apoi sun la numarul de telefon verde de la USL si imi prenotez consultatia cu vreo 2 saptamani inainte la medcul meu ginecolog,ii spun operatorului USL strada cabinetului medical al medicului si numele saucomplet.Toate analizele medicale le fac la usl,insa ecografia nu ptr ca intr-adevar am nevoie de foarte mult timp pana o prenotez.Tot asa merg si eu,o data pe luna la consultatie. Fetelor daca tot vorbiti despre haine de graviduta,eu am asa: 3 pantaloni scurti,3 bluzite cu menaca scurta,2 rochii si 2 perechi de blugi subtiri de vara.Toate sunt ptr gravidute caci altfel nu imi intra nimic Vreau sa va intreb si eu ceva...Ce marime trebuie sa aiba costumasele unui nou nascut? Pe unele scriu H 54, H 48 iar pe altele H 62, si culmea este ca toate sunt marimea 0.CUM ESTE POSIBIL???[alcool][batcap] Cristina [gravi]22+ [fetita] http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.