Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi

Recommended Posts

Buna,

Va citesc postarile de ceva timp, ma invaluie un sentiment asa de caldura, parca cand aud povestioarele voastre din viatza plina cu 3-4 (Oana , cu tripletii ‘jos palaria’)si nu mai vorbesc de 6 copii. ? Eu…. Am doar doi. O Printzesa Adevarata (Ilinca 4,3 ani) si pe Tavalugea Midulugea (Andrei 1 an si 3 luni.) Ma …opresc la ei doi , pe de o parte varsta in curand 38 primaveri, iar la sarcina nr 2 (25 saptamani) am avut o patzanie f urata: o tripla fractura de glezna cu operatii, fiare si suruburi, apoi iar operatie de scoatere a fiarelor, imobilizare in pat, dureri fara calmante, mers in carje muuult timp (ptr cezariana abea m-am urcat pe masa caci nu ma puteam sprijini pe piciorul drept).A trecut, Andrei e bine sanatos (mult timp mi-a fost frica ca traumatismul meu+suferinta+operatia ortopedica sa nu-l afecteze) iar eu acum merg bine, nu mai schiopatez.

Desi tare mi-e dor de un bb mic-mic, ghemotoc mic si cald, de mirosul lor, de gesturile lor de cautat sanul cu guritza flamanda….

Vise si iar vise.

Mi-as dori sa nu mai fiu nervoasa, sa petrec mai mult timp cu ei (am inceput serviciul cand Andrei avea 11 luni) s-o mai dragalesc pe Ilinca ca pe vremuri si cand se poate sa am timp si ptr mine (cosmetica, manechiura in casa, bazin sala), cu ceva efort de organizare am vazut ca se poate.

Sanatate multa puilor bolnavi !

Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb2 Andrei 21.04.2006

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 292
  • Creat
  • Ultimul răspuns

fetele din TM stiti un oftalmolog super bun si pt kinderi?

http://www.dropshots.com/mihai3

http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei

http://www.dropshots.com/oanna3

http://community.webshots.com/user/oanna3

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Buna fetelor, ma bucur ca am gasit subiectul asta. Si eu sunt mamica de 3 copilasi si chiar aveam nevoie sa impartasesc cu cineva care intelege grijile si bucuriile de mamica de 3. Ma primiti in randul vostru?id="teal">

Daria- 29.01.1999id="size2">id="purple">id="Verdana">[zana]

Alex - 07.02.2003id="Verdana">id="blue">id="size2">[bonjovi]

Matia - 31.10.2006id="Verdana">id="blue">[bebic]id="size2">

[foto]POZEid="teal">[foto]

Somleac, bine ai venit![bis]Nu esti tu cumva sumisa? Te-am recunoscut dupa Daria si Alex[;)]Hannen, multa sanatate fetelor, eu zic sa nu renunti la part time, daca asta e ce iti doresti. Probabil ca fetele iau una de la alta, trebuie sa ai putina rab dare sa mai creasca, si nu vor mai fi asa sensibile.. Eu ma uit la Codrin, ca pe el o febra virala l-a tinut 3 zile, iar pe Cornelia o saptamana, si cu un drum la urgenta[bang].. Dar a trecut, Slava Domnului.Mcrmiki, chiar voiam sa-ti multumesc pentru linkul de la trilulilu, il mai folosesc din cand in cand, daca am 8 min. pentru gimnastica[alcool], de obicei n-am[:D]Eu am slabit frumos, am cam 57 acum, mai mult nu vreau sa dau.. dar burta nu o pot da jos.. cred ca am si musculatura foarte lenesa, imediat ma balonez cand mananc si trebuie sa fac multa gimnastica s-o revigorez.. Cred ca de asta fac si copii mari, ca la mine au avut peste 4 kile cei primii doi...Marimar, succes la incercari[:)]

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

[colegi]

id="size1">id="green">

Somleac ,bine ai venit!Cum sa nu te primim,ce e club privat?[:D]

Povesteste-ne despre nazdravanii tai,sfaturi,idei ,vad cai o domnisoara de 1999.Sa-ti traiasca!Si ea si pititicii,normal[bis]

Katik,da ,uite numai intr-o distractie o tinem.[bang]

Cum se simte fetita ta??

Adriana ,multumesc!Nu stiu ce sa mai zic,iarna mereu racite,vara la fel.Israa imi face pneumonie in fiecare iarna,vara e pe aproape[q]

La part-time nu renunt,abia m-am hotarit sa ma apuc nu vreau sa renunt .Sper sa fie totul bine si poate reusesc sa o aduc pe mama sa ma mai ajute cu mindrele [:I]

Acum le-am facut un dush ca e cald rau si nu stiu incotro sa o iau,sa stau,sa ies,cald in casa,cald afara[bang]

M-as duce la un windows shopping [:D] sa stam undeva la racoare,dar cu 3 pititici nu se limiteaza numai la privit plimbarea noastra.Vai de portofelu meu.[:D]

Sanatate si weekend placut.

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

Pozici

hannen, multam! pai ea e binisor as putea spune chiar bine, ca are o energie debordanta[:D]. are puroi in git, papa antibiotice cu succes. mai rau este ca a luat-o si cel mic. el a facut "doar" rosu in git si otita. urla saracul de durere de numa'. pe linga asta ii mai ies si trei dinti deodata[bang]. si el papa antibiotic, asa ca mi-am pus memo la telefon, sa sune sa nu uit ce trebuie sa fac[bang][bang][bang][bang][bang]

oana, eu cu pitika am fost la doctoritza budau. mai stiu ca este una buna, frentescu, asa ceva dar nu stiu unde are cabinetul.eu de dr budau am fost multumita, a vazut fata la 2 ani, acum, saptamina viitoare ma duc la un control cu ea, duc si piticul, sa se uite un pic la el.altii nu prea stiu. aveti ceva probleme sau pur si simplu un control de rutina?

somleac, bine ai venit in clubul mamicilor cu multi pitici frumosi si cuminti!

corina, vai, prin cite ai trecut si tu!!!! sa-ti traiasca puiutzii!!! bine ca te-ai reparat, ca sa poti avea grija de ei.

vad ca printesele noastre sunt cam de-o seama[;)].

sanatate dorim si noi puiutzilor bolnavi!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Am ajuns si eu pe aici[:D],cind toata lumea doarme.

Somleacid="red">,bine ai venit si sa creasca puiii sanatosi.

Am vazut si ceva poze cu voi,tu ai pregatit tortul pt domnisoara frumoasa? sunt dulci toti trei[flo]

Aditaid="red">, eu am "curatit" toata casa,acuma 2 saptamini.Si e mai usor de mentinut curatenia cind le atragi atentia sa puna lucrurile la locul lor.Deh,de-ar fi doar copiii,dar am grija sa-i aduc aminte si sotului[:D].A venit vre-o doua zile mai dervreme de la servici,si l-am pus la treaba(cu aspiratorul).Pai tot imi zicea: parca ieri am aspirat.,dar de fapt eu aspir si de doua ori pe zi[:D]

am plecat si eu la somn, va doresc la toate o duminica frumoasa.

Alina,nascuta in Chisinau

Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

album

In sfarsit s-a eliberat locul la calculator. Verisoara mea a plecat acasa....Acu astept sa se trezeasca fetitele sa plecam sa ne balacim si sa-mi aduc baiatul acasa. De vineri seara e la nasii lui (fratele sotului). Am vorbit cu el la trelefon ci cica nici macarn u ii e dor de noi[q].

Babee, nu stiam ca imi admirai burtica....acum o sa ti-o admir eu pe a ta. [pup]

Miha, cred ca e o parere ca numai ai tai sunt neastamparati. nici ai mei nu sunt altfel. La noi in concediu asta a fost bine, am fost la o cabana pe munte, numai noi...in padure, asa ca s-au putut desfasura. Problema noastra cea mai mare cand mergem undeva e mancarea. sunt f mofturosi nu stau la masa, mai ales fetele. Cand intru cu ei in restaurant ma apuca groaza. Chiar saptamana asta miercuri am fost plecati..la elvetieni 1 aug e ziua nationala....si pe al meu sot l-a apucat foamea. Daria cum a primit paharul cu sirop l-a si varsat pe masa, pentru cea mica nu aveau la restaurant scaun pentru copii, era o terasa undeva lanaga strada asa ca ma tinut-o in brate[poc]. nu am stiut cum sa plec mai repede de acolo.

In mai am fost cateva zile intr-un kinderhotel in Au, echipat cu de toate pentru copii. Aveau langa sala de mese niste sali pentru copii, cu educatoare care se ocupau de ei. ai mei nu s-au dezlipit de langa noi toate cele 3 zile[bang]. Si eu care-mi faceam vise ca voi putea respira nitel.

Hannen cum mai e Israa?? poate ceva homeopat pentru cresterea imunitatii?? nu ai incercat? sau daca face asa de des bronsite Bronhovaxon 3 luni...dar nu stiu daca acolo la voi exista asa ceva.

Adita asa le zic si eu la ai mei...ca le dam la alti copii saraci care nu au jucarii, si atunci se pun imediat pe strans.....doar ca nu tine mult, pana ziua urmatoare iar uita.

Katik fetita ta ce face?? e mai bine? ...cum mai e in Tm vremea s-a mai racorit?

Va las, ma duc sa pregatesc de "badi" cat mai e inca liniste. Va doresc o duminicap lacuta in continuare!

Mira mami de DAVIDid="blue"> (15.08.2002) DARIAid="red">(20.11.2004) si SELINid="purple"> (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

mira, multam, fii-mea este f. bine, are baterii noi, super incarcate, deci trebuie consumate. in schimb piticul este destul de rau: a luat si el raceala, a facut febra dupa doua zile de antibiotic, acum stau noaptea sa-l pazesc. miine ne infiintam din nou la dr[bang].

da, la noi s-a racorit tare-tare, acum sunt cam 16 grade, ziua nu a fost mai mult de 24, a si plouat, vint, tunete fulgere etc.

ma duc la nani, daca se poate numi asa[bang]

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Salutare mamici

Gata,ne-am intors de la dr. am fost si saptamana asta ca sa fim siguri ca nu ratam ,nu cumva sa ni se faca dor de domnul dr.[bang]

am venit acasa cu o sacosa de medicamente ,sirop de tuse la litru [bang] ,cine mai vrea?Suntem darnice ,impartim frateste[:D]

Ah,sunt epuizata de atitea drumuri.Am ajuns acasa pe la 1;15 am facut putina ordine,aspirat,spalat pe jos.

Au ciugulit astea putin si le-am dat si drogurile pt. prinz.

Aku fac o pauza cica,ma duc la un suc.

Sanatate la copiii ,stam pe aproape.[greutati]

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

Pozici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...