marynik Publicat Iunie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2007 Buna fetelor , as dori si eu niste raspunsuri , poate a mai trecut cineva prin asta , in martie am suferit un avort spontan care a fost urmat de chiuretaj , de atunci menstruatiile sunt fff abundente si dureroase , medicul spune ca ar fi o dereglare hormonala , analizele si ecografiile facute au iest ok , mi-a prescris duphaston 3 luni de zile , spune ca asta ajuta si la bebe.Voi ce spune-ti , am speranta sa cred ca in urma tratamentului va fi mai bine? , deja mi-e groaza cand ma gandesc ca-mi va veni ; are efecte secundare acest medicament , voi cum v-ati simtit dupa el? Astept raspunsurile voastre.Va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuisaTL Postat Iunie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2007 Buna, Mi-a fost prescris Duphaston cand eram insarcinata in 6 luni. Am avut o mica sangerare si se punea problema unui avort spontan. L-am luat cel putin o luna si n-am simtit nici un efect secundar, ci dimpotriva m-am simtit bine. Aaaa...am o prietena care are menstruatia f abundenta si aproape ca uneori sangerarea nu se mai oprea. Dupa investigatii i s-a spus ca sufera de endometrioza si in prezent faca tratament cu duphaston. Din cate am inteles problema s-a mai rezolvat cat de cat... Ce sa zic..eu zic sa iei duphastonu-ul ca rau n-are ce sa-ti faca. Daca medicul ti l-a prescris urmeaza tratamentul pt ca e f important. Sau eu stiu mai fa si alte investigatii.. Multa sanatate iti doresc! Luisa, mamica de Dorothy (24 nov 2004) [copil] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corina costea Postat Iunie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2007 Buna, Si eu am avut probleme mari cu hemoragiile am luat "n" tratamente si nu m-au ajutat aproape de loc. Avand uter polifibromatos am facut in ianuarie embolizare si mii sa- reglat pana acum spre normal. Dupa ce am venit din spital am luat 3 luni de duphastom si pot zice ca totul a fost ok mai ales ca regleaza mai multe in organism. Sanatate maxima Corina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marynik Postat Iunie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Va multumesc fetelor pt raspunsuri , mai am o intrebare , am citit pe prospect , ca efecte secundare , pot aparea la inceputul tratamentului sangerari intre menstruatii , ati avut asa ceva ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuisaTL Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Buna, Chiar daca apar sangerari intre menstruatii nu-i problema... La inceput tot ce-i posibil sa apara. Important e sa nu opresti tratamentul. Eu zic sa nu-ti faci probleme. Daca apar, sangerarile dispar pana la urma. Daca sunt probleme serioase mergi si intreaba medicul. Luisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 eu am luat duphaston muuuuuulte luni, pt endometrioza, si nu am avut niciodata sangerari. eu m'am simtit foarte bine cat timp am urmat tratamentul... dar stii cum e...fiecare organism e diferit. oricum, daca vezi ca ai ceva probleme in timpul tratamentului, mergi neaparat la medic. multa sanatate ! alexa si mamiid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marynik Postat Iunie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 ALEXA IOANA , spune-mi te rog , tu daca ai avut endometrioza , aveai dureri la menstruatie , erau abundente? In timpul tratamentului cum erau menstruatiile , ai simtit ceva in bine?Eu i-au din ziua 15 pana in ziua 25 , tu cum luai , te intreb asta deoarece imi e cam teama sa nu am si eu endometrioza , astept raspuns , merci mult Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liliac1 Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 hai sa-ti raspund eu. Tot cu Duphaston am tratat si eu endometrioza. Asa ca daca inainte aveam un ciclu abundent si pe o perioada destul de lunga (cam 7-10 zile) cu niste dureri groaznice in prima zi, uneori fiind nevoita sa stau DOAR in pat, cand am inceput tratamentul, durerile au disparut, iar ca durata s-a cam scurtat la 4-5 zile. Eu am luat tot din ziua 15 pana in ziua 25. Cred ca asa se prescrie. Liliana& [comoara] Andra-Maria Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 eu am luat duphastonul din ziua 5 pana in 25. inainte aveam ciclul f lung (cam zile) si foarte abundent, cu niste dureri groaznice,inclusiv dureri de spate, balonari, etc. in timpul tratamenului cu duphaston a fost ok, adica sangerare mai putina, dureri diminuate. dar la mine e mai complicata povestea... ti'o spun pe scurt. dupa 4 ani de incercari nereusite de a ramane insarcinata, dr. mi'a propus laparoscopie. in urma laparoscopiei am fost diagnosticata cu endometrioza. a curatat cat a putut, dar am facut si un tratament de 3 luni cu diphereline. totul a fost ok cateva luni, apoi au reinceput durerile. s'a descoperit ca am cate un chist de 7 cm pe fiecare ovar, chist hematic endometriozic. am facut tratament cu duphaston, s'au ameliorat simptomele, dar chisturile sunt tot acolo... urmeaza sa merg din nou la medic, si probabil va urma o noua operatie. dar nu cred ca e cazul sa te sperii. inainte de sarcina cum iti era menstruatia ? poate este intr'adevar doar o dereglare hormonala. eu zic sa incerci sa faci tratamenul cu duphaston, vezi cum evolueaza lucrurile, si pe urma mergi la un nou control. dar sunt sigura ca va fi totul ok, mai ales daca zici ca problemele au inceput dupa ce ai pierdut sarcina (imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva). multa sanatate ! sa ne tii la curent ! alexa si mamiid="red">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marynik Postat Iunie 14, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Fetelor , va multumesc mult , sper ca problema sa se rezolve cat de cat , din cate am vazut la voi a fost bine in timpul tratamentului , si am inteles ca ajuta si sa ramai gravi mai repede , o sa vad , de astazi incep tratamentul , sper sa fie bine ,ALEXA , si inainte menstruatiile erau dureroase , dar nu asa ca acum , si abundente in nici un caz nu erau , doar in prima zi aveam dureri , poate totusi e o dereglare , a inceput de cand am pierdut prima sarcina , ca de fapt doua am pierdut , dar la prima nu am facut chiuretaj.Va pup Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.