batool67 Publicat Iunie 13, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 13, 2007 Au aparut de ceva timp produse marca Herbology, se gasesc doar intr/un anume lant de magazine.Eu mi/am luat sampon, balsam si gel de dush exfoliant de la ei si chiar mi/au placut. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doris-Alina Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Si mie imi plac, eu am cumparat samponul cu chinina si balsamul de par, le folosesc de 2 saptamani si sunt super multumita... Daca luam in calcul si raportul pret-calitate e chiar super... [zana]Pid="red">oid="orange">vid="purple">eid="teal">sid="limegreen">tid="red">eid="pink">aid="maroon"> pid="orange">rid="navy">iid="red">nid="navy">tid="orange">eid="brown">sid="green">eid="limegreen">iid="orange"> mid="black">eid="pink">lid="green">e MONTAJ INES [foto]Pid="blue">Oid="orange">Zid="limegreen">E Cid="purple">Uid="teal"> NOid="green">Iid="blue"> Sweet memories Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucutza77 Postat Iunie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2007 Si eu folosesc samponul cu chinina. Mi l-a recomandat cineva impotriva caderii parului. Desi in prima luna de folosire m-am ales cu matreata (de fapt un fel de coji) am continuat sa-l folosesc. Probabil dupa ce s-a obisnuit pielea capului cu el s-a rezolvat problema cu matreata si chiar nu prea imi mai cade parul. AM de gand sa imi iau si balsamul de par. Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Iunie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2007 Si eu mi-am luat Sampon, balsam si masca cu ginseng. Parca vad ca sta parul mai bine... Ioanaid="red"> [gravi]3+ Vine bebe!!id="limegreen">id="size2">id="size2">id="Comic Sans MS"> Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Iunie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2007 Am folosit si eu sampon si balsam!Samponul a fost bun,numai ca imi facea parul maciuca in cap,oricat balsam as fi pus,tot din gama asta,tot nu se facea moale parul,am schimbat balsamul,mi-am luat L"Oreal si a fost ok. "La vita e bella" poze marea inghetata Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat Iunie 15, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 15, 2007 Si eu mi-am luat sampon si e ok, nimic deosebit. Parca se ingrasa mai greu. Macar atat! Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. http://www.jnsr.be/ro.htm Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Iunie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2007 Aceste produse Herbologi sunt aceleasi ca Herbagen? In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi22na Postat Iunie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2007 nu .sunt produse facute de sensiblu in colaborare cu elmi prod dupa o reteta klorane Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corina costea Postat Iunie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2007 Noi folosim de cand au aparut pe piata samponul pentru matreata uscata de la ei si sunt super multumita. Si il folosim de ceva timp si nu a fost cazul sa-l schimbam pana acum cum faceam cu alte sampoane. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batool67 Postat Iunie 16, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 16, 2007 Gelul de dush exfoliant iti face o piele asa de neteda. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.