cornelia_laura Publicat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 14, 2007 Postez aici in ideea ca imi vor raspunde mai multi parinti de copii micuti. Efectiv am ajuns la disperare[bang]. De fiecare data cand copiii fac o viroza respiratorie/raceala o luam si noi[xx(]. Sotul in forma mai usoara, eu zac de fiecare data. Si cam aceleasi simptome mereu: durere de gat, tuse care dureaza, muci urati. Astia mici nu au inca imunitatea formata, dar noi adultii?? Voi patiti asa? Baiatul cel mare merge in colectivitate si ma gandesc ca de acolo aduce diversi microbi, dar totusi..... Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mami de[bicla]Eduardid="blue">id="Comic Sans MS">id="blue">id="size1"> si[copil]id="Comic Sans MS"> Ericid="Comic Sans MS">id="blue">id="red"> id="red"> id="Comic Sans MS">id="blue"> MAI 2007id="blue">id="Comic Sans MS"> [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hcclara Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 si noi patim la fel... Claudia Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andre_ea Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Toamna trecuta a racit baiatul rau de 2 ori. De fiecare data toti din casa am zacut: eu, tati, bunica. Din pacate una dintre raceli am adus-o eu si de la mine a luat baiatul[V]. Parerea mea e ca virusii dezvolta permanent mutatii, la care nefiind expusi in trecut, nu avem cum sa avem anticorpi. Deci bolim cot la cot cu ei. Singura diferenta ar fi ca ei iau mai repede o viroza, stand nas in nas cu colegii de gradinita, decat noi, care ne ferim (cat de cat) de colegii de serviciu raciti. Sanatate multa va doresc la toti! Acum ca vine vara si nu mai merge cel mare la gradi sper sa scapati si voi de racelile astea repetate.[dual] Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005id="teal"> Delu Prichindelu' id="blue"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Rar, dar se mai intampla! Faceti fiecare cate un program de intarire a imunitatii; parerea mea! [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze noi cu familionu'id="maroon"> Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon"> Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristina_C Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 De obicei da. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina22 Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 si noi luam, de obicei ! cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alimaxi Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Uneori da, uneori nu...dar de obicei le luam! Mai rau imi pare cand ea el de la noi... [flo] [mamica]Alina si [copil]Maximilian [foto] noastre la http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana75 Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 Noi nu ne imbolnavim de la copil. Ioanaid="orange">, mama Miruneiid="red">id="red"> (25.08.2005)id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kover Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 buna Cornelia!se vede ca eu sint "unicat":eu nu i-au de la copii,defapt eu foarte rar sint racita,crede-ma nu exagerez cind spun ca trec si 2 ani pina fac o raceala,dar al meu sot e "primitor fruntas" de virusi de la copii,mai bine zis de la cel mare,ca cel mic inca nu a avut decit o raceala la activ.ar fi binevenita o intarire a sistemului imunitar!multa sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Iunie 14, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 14, 2007 in general da.Vad ca de 3 luni n-am mai luat..... ______________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1"> ______________ Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.