Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

eliminarea apei din organism

Recommended Posts

fetelor,am o problema, nu inteleg ceva. este in iasi o farmacie unde te cintaresti cu 1ron si iti da greutatea si cantitatea de grasime. mam cintarit simbata trecuta si aveam 80,8kg cu o cantitate a grasimii de 25,8. azi iar mam cintarir - am 79,3kg cu cantitate de grasime de 22,7. deci am dat jos 3kg de grasime dar la greutate numi zice decit ca am dat 1,5kg. cum se poate? oare nu elimin apa din organism? mentionez ca beau cite 4litri de apa pe zi. ce pot sa iau pe retentia apei din organism? de 1 luna juma nu maninc decit salate, fructe,, seara nimic, apa multa, nu tin un regim anume, nici sport nu prea fac, in afara de cam 30min mers pe jos. am incepu cu 86kg
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai Carmen, jos palaria pt 4 l de apa!

In zilele mele "ambitioase" abia ma apropii de 2 si ma simt lesinata ca o rata beata.

Pt retentia apei in organism nu stiu ce ar fi de luat, cel mai bine ar fi sa incerci sa nu mananci sarat.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Originally posted by petaluda

mie pt retentia de apa mi-a dat medicul niste pastile pe baza de vita de vie, care ma fac sa urinez mai des.

id="quote">id="quote">Cum se numesc?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Prima intrebare e cat de bun e cantarul. Pentru numai o saptamana diferenta e cam imposibil sa fi slabit 1.5 grasime. Ca sa fi slabit atata trebuia sa nu consumi 21 000 de calorii. La un necesar mediu de 1600/zi, 1600 * 7 = 11 200. Nici nu ai de unde sa scazi 21 000 de calorii.

Mai bine va uitati pe haine si in oglinda si la cum va simtiti.

4 litri de apa sunt cam multi daca nu faci efort fizic intens sa transipiri enorm. Au si rinichii o limita in care se simt confortabil.

Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma">

quote:Originally posted by daniella4
quote:Originally posted by petaluda

mie pt retentia de apa mi-a dat medicul niste pastile pe baza de vita de vie, care ma fac sa urinez mai des.

id="quote">id="quote">Cum se numesc?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">
id="quote">id="quote"> sunt din gama Oenobiol , pastile impotriva rtentiei de apa.

• 2 weeks later...

Si eu beau foarte multa apa pe zi,dar beau ca sa fac lapte la bebe si daca vreau sa transpir opresc aerul si ma fac lac de apa[alcool].Mai bag si mers pe jos si gata[:D].Dar nu slabesc deloc[bang].Nu prea imi mai bat capul ca ma stresez si bebe are nevoie de lapticul meu.

http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...