Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

am un baietel de 2 ani si 9 luni, si se pare ca ae afta; as avea nevoie de cateva sfaturi. cum ar fi: cumj l-as putea convinge sa deschida gura, pentru a-i da glicerina boraxata sau orice altceva este folositor in acest caz? a inceput acum patru zile, seara, sa spuna ca il doare maseaua; am fost la stomatolog, care ne-a spus ca are probabil afta, deoarece maseaua pare curata, si nu are nici o umflatura pe gingie. de 2 zile, nu mai deschide gura: nu mai vorbeste, nu mai mananca, din cand in cand mai bea ceva, dar insuficient dupa parerea mea. ce as putea sa fac? am citit si am auzit de tot felul de simptome, dar chiar asa, sa nici nu mai deschida gura, macar pentru a vorbi?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da ,copii sunt f apatici pt ca bubitele sunt f dureroase .Baiatul meu tocmai ce a scapat de stomatita aftoasa ,si zicea ca il doare gatul si in gura si sub buze.Practic avea bubite peste tot .In primul rand trebuie ca sa intrerupi orice fel de lastat si sa introduci pe post de lapte laptele de soia sau de orez ,si chiar si iaurturile de soia care se gasesc si la plafare si la supermarcheturi .Trebuie sa ii dai nesarat ca sa nu il usture ,eu i-am dat Isoprinosine care este un intaritor pt imunitate ,de fapt dr lui i-a prescris ,si albastru de metil daca suporta de 2 sau 3 ori pe zi ,tantum verde de 2 ori pe zi ,Hexporal sprei 2 pufuri pe zi inainte de culcare ca sa nu mai manance si sa nu mai bea nimic si sa il lasi ca sa manance doar cat vrea si mai mult supe .Practic bubitele ar trebui ca sa ii dispara in 7 zile .Ai putea ca sa ii mai dai si Nurofen de 3 ori pe zi pt durere ca precizez ca nu e prea placut sa ai nuste bubite in gura .

Insanatosire grabnica!

In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa

poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2

merci de raspuns. dar problema mea nu este ce sa-i dau sau nu, ci cum sa-l conving sa deschida gura pentru a-i da ceva. pentru ca atunci cand il fortez, are o privire atat de terorizata, incat nu stiu ce metode sa mai inventez pentru a-l convinge, nu a-l constringe. credeti ca ar fi cazul sa merg cu el la spital, totusi? nu il pot forta sa manance ceva, sau sa bea mai mult decat imi cere, si in acest caz ar ajunge la deshidratare (ca sa nu mai zic cat a slabit in aproape trei zile)

Ruxibell, bine ai venit pe acest forum!

Pentru ca exista deja un subiect recent deschis care discuta despre aceeasi problema a aftelor bucale o sa directionez si aceasta discutie in cadrul lui (conform regulamentului).

Adica aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102321

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red">

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...