Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vine bb2, iar copilul mai mare intra in clasa I

Recommended Posts

Buna tuturor!

Am un baietel de 6 ani jumatate, Andrei, care la toamna va intra in clasa I. De cateva zile am aflat ca sunt insarcinata, si deci bb2 apare prin februarie. Desi ne dorim mult alt doilea copil, sunt putin speriata: daca nu o sa fac fatza cum trebuie?

Am inteles ca este destul de grea clasa I pentru un copil, dar oare o sa ma pot ocupa indejuns si de el si de bebele mic, care o sa tipe probabil noaptea si nu o sa il lase linistit pe cel mare?

Nu vreau sa pasez copilul mai mare la bunici (ei s-au si oferit sa-l ia la ei, mai ales nu stau chiar foarte departe de noi), pentru ca este un copil sensibil si foarte inteligent, si isi va pune tot felul de intrebari, va crede ca il nu il mai iubim la fel de mult.

Oare imi fac griji degeaba si totul va fi bine de la sine?

Va rog, daca mai sunt parinti in situatia mea, spuneti-mi si mie cum v-ati descurcat.

Tina [gravi] 5+ si [auto] Andrei (6 ani)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cumnata mea are o fetitza care tocmai a terminat clasa 1 si cu premiul 1,si are si o fetitza de 2 luni,deci cam situatia ta,tot ce pot sa-ti spun ca s-a descurcat si se descurca ff bine,nu tre sa te sperii........Ea are noroc,poate o fi si norocul tau ,ti-l doresc din toata inima,ca are o bebeitza fff cuminte,doarme aproape toata noaptea si ziua rar o auzi plangand si plus ca o ajuta si fetitza cea mare...........cred ca si tu vei avea un real ajutor in Andrei,ca doar de acum e baiat mare......si un sfat ai grija sa nu-l dai la o parte pe cel mare,ca ei sunt ff gelosi,,,,,,,,,,,,,,,,,,in rest o sa fie super....sarcina usoara ,sa fie cu noroc........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos

http://www.dropshots.com/davidsolo

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Felicitari pentru bebe si sarcina usoara in continuare.

La inceput sigur ca nu o sa fie usor,dar incetul cu incetul, o sa va obisnuiti cu noua situatie si o sa faceti fata fara mari probleme la ea.

Si la noi e diferentza de aproape 6 ani si mie-mi pare rau ca am asteptat atita cu al doilea. Dar acum ne bucuram cu totii de nasterea mezinului nostru,chiar daca nu este usor citeodata,cu 2 e cu muuult mai bine, ca cu unul,ai sa vezi :-)

Totul trebui mai bine organizat si accepta si ajutorul celor care ti-l ofera,pina va intrati voi in ritm.

Inca un sfat ca sa nu fii epuizata,cind doarme bebe mic,incearca si tu sa te odihnesti,macar o juma de ora,face minuni:-)

Alba,mami de

Darian Valeriu *17.09.1999

https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian

&

Cassian Teodor *04.06.2005

https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Sunt in aceeasi situatie ca tine, adica la noi bebe a venit deja in martie, iar Raul a terminat acum clasa I. Noi l-am pregatit din timp, i-am spus de cum mi-am facut testul, i-am spus ce bine o sa fie, ii puneam mana pe burtica sa simta cum misca. Apoi Giulia i-a facut un cadou cand a venit din maternitate[:D] un joc pe care si-l dorea mult, i-am dat lui f mare atentie. Niciodata nu am spus ceva frumos de bebe fara sa spun si de el. Ii repet de zeci de ori ca el tot puiul meu este, ca-l iubesc, ca are mama doi pui frumusei, ca sora lui il iubeste f mult. Am "studiat" problema pe toate partile, pe net si de la cunoscuti, dar probleme tot au fost, asa ca aveti mare grija. Raul a inceput sa se trezeasca noaptea, sa planga, sa nu mai fie asa atent la scoala. O iubeste f. mult pe Giulia si niciodata nu s-a plans de nimic, dar noi eram permanent preocupati de el inainte si acum a simtit diferenta, oricat am incercat noi sa il facem sa nu o simta.

Nu vreau sa te sperii, acum situatia e buna, nu se mai trezeste noaptea si sper ca totul s-a rezolvat. Vreau doar sa iti spun sa fi f atenta, am intalnit si oameni maturi gelosi sau invidiosi pe fratii lor, dar ei, ca sunt mici si au nevoie de multa atentie! Si parerea mea: in nici un caz sa nu-l "exilezi" la bunici tocmai acum. Ar fi ca si cum cineva ii ia locul si el este indepartat. Si inca un sfat: Implica-l f mult in ceea ce faci pentru bebe, spune-i ce norocoasa esti ca el o sa te ajute, ca nu te-ai descurca fara el - la inceput in pregatirile pt venirea puiutului si apoi in ingrijirea lui.

Iti doresc sa te bucuri de puii tai si totul sa fie bine!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...