Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

eurovita par si unghii

Recommended Posts

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Da, folosesc eu de vreo 3 saptamani, la unghii actioneaza intr'adevar ,sunt mai tari ,nu se exfoliaza ca inainte si nici nu se mai rup atat de repede.

La par cred ca trebuie sa mai astept rezultatele, insa nu mai cade atat de mult si ori e impresia mea ori , nush , da' se aseaza altfel, e mai plin are volum, nu se mai ingrasa asa repede... am de gand sa mai continui cu pastilele astea si luna viitoare.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Distribuie pe alte site-uri

Citez de pe prospect : acid folic, acid pantoteneic, fier ,cupru, drojdie de bere si altele nevunocsuteeu iau de pe 1 iunie (mi'am luat in ziua de salariu [:D] de aici atata exactitate) si nu am obs sa imi fie foame sau sa mananc mai mult decat de obicei. Am aceeasi greutate de la inceputul lunii.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Le iau si vi le recomand si voua.N-o sa aveti mai multa pofta de mancare si nici n-o sa va-ngrasati... daca nu exagerati mancand. In cazul unghiilor, efectul se observa in 2-3 saptamani. In privinta parului va trebui sa mai asteptati o luna, doua.

mariavlad

Mie mi-au fost recomandat Vitamine pentru par de la Nature's Bounty - Vitamins for the hair.

Am inteles ca sunt foarte bune, se ia cate o pastila pe zi.

Eu sincer nu am nevoie pentru unghii, dar as lua pentru par.

Bufi

si la par ce pot observa in 2-3 luni: ca nu mai cade, sau chiar ca am firisoare noi? ca eu pentru asta as fi dispusa sa incerc...

Eu

stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.

S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste

drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Eu folosesc Eurovita pentru par si unghii de aproximativ 3 luni. In prima luna nu am observat mai nimic. Cu unghiile oricum nu aveam probleme insa parul era vraiste (cadea f. mult si era cam subtire). Acum am observat ca se regenereaza, am observat firicele noi, dar cade in continuare. Acest fapt este insa din alta cauza: prea mult stress si trebuie rezolvat ca alt fel de pastilute.

Eu v-as recomanda cu incredere aceste pastile dar sa aveti rabdare: efectele se vad in timp. De asemenea, pentru a observa o schimbare luati 2 pastile pe zi.

Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...