Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Jucarii Thomas&Friends, retrase

Recommended Posts

"Jucarii Thomas&Friends, retrase

COMERCIALIZARE Producatorul de jucarii RC2 Corporation a anuntat retragerea din vanzare a unui numar mare de jucarii si accesorii din colectia Thomas&Friends, dupa ce s-a descoperit ca unele dintre vopselurile folosite pentru a decora peste 1,5 milioane de jucarii contine plumb, anunta HotNews. In Romania, aceste jucarii au devenit foarte populare in ultimii ani. Ele pot fi gasite in mai multe magazine pentru copii din Bucuresti si alte orase mari."

Oare chiar se vor retrage si din magazinele noastre? [alcool]

[;)]*********************************id="orange">[;)]

Poze noi cu familionu'id="maroon">

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon">

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Anuska, problema ta ar trebui sa fie aruncarea jucariilor daca le ai. Daca nu le retrag de pe piata, tu ai avea curajul sa cumperi acele jucarii?!

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:

1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma

2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - Ema

din cate stiu in Romania nu sunt jucariile acelea, e vorba in principal de cele rosii si din fier (ca ele sunt vopsite cu tipul acela de vopsea care contine plumb). la noi nu sunt decat doua tipuri de plastic (sinele de plastic cu oficiul postal Sodor si Harold) si doua locomotive din cele push&go, Percy si Thomas.

daca sunt cumparate de afara atunci pot fi si din cele vizate de retragere....ar fi interesant sa vedem pe site chiar modelele retrase.

Roxana

edit iata ce am gasit: http://www.bestsyndication.com/?q=061707_thomas_lead_paint_asia_toys_r_us.htm

"(Best Syndication) Toys "R" Us Asia Ltd., a unit of Hong Kong's Li & Fung Ltd., recalled "Thomas & Friends" railway toys from stores in Asia. The company says that there was a report of lead pain in the Thomas products.

In the United State, the collectable train maker RC2 Corp is recalling components from its Thomas & Friends Wooden Railway product line in the U.S. because paint on some of the toys contains lead. Lead is highly toxic especially for children under the age of six."

iar aici: http://www.portableplanet.co.uk/2007/06/17/multiple-thomas-friends-toys-recalled-for-lead-paint/ gasiti toata lista de jucarii retrase (am gresit, e vorba de cele de lemn, nu de metal!):

"In cooperation with the CPSC, RC2 has issued a voluntary recall on June 13th, 2007, of various Thomas & Friends™ Wooden Railway vehicles and wooden train set components sold at toy stores and various retailers nationwide from January 2005 through June 2007.

The recall involves only the specific wooden vehicles, buildings and other train set components for young children listed in the chart below. RC2 has determined that the surface paints on the recalled products contain lead. Lead is toxic if ingested by young children and can cause adverse health effects.

The front of the packaging has the logo “Thomas & Friends Wooden Railway” on the upper left-hand corner and a manufacturing code may be located on the bottom of the product or inside the battery cover.

Toys listed in the chart below marked with codes containing “WJ” or “AZ” are not included in this recall. No other Thomas & Friends Wooden Railway or other Thomas & Friends brand toys are affected by this recall.

Recalled Product Name

Red James Engine & Red James’ # 5 Coal Tender

Red Lights & Sounds James Engine & Red James’ #5 Lights & Sounds Coal Tender

James with Team Colors Engine & James with Team Colors #5 Coal Tender

Red Skarloey Engine

Brown & Yellow Old Slow Coach

Red Hook & Ladder Truck & Red Water Tanker Truck

Red Musical Caboose

Red Sodor Line Caboose

Red Coal Car labeled “2006 Day Out With Thomas” on the Side

Red Baggage Car

Red Holiday Caboose

Red “Sodor Mail” Car

Red Fire Brigade Truck

Red Fire Brigade Train

Deluxe Sodor Fire Station

Red Coal Car

Yellow Box Car

Red Stop Sign

Yellow Railroad Crossing Sign

Yellow “Sodor Cargo Company” Cargo Piece

Smelting Yard

Ice Cream Factory

Consumers should take the recalled toys away from young children immediately and contact RC2 Corp. for a replacement toy.

For additional information, contact RC2 Corp. toll-free at (866) 725-4407 between 8 a.m. and 5 p.m. CT Monday through Thursday and between 8 a.m. and 11 a.m. CT Friday, or visit the firm’s Web site at recalls.rc2.com."

quote:Originally posted by Karina

Anuska, problema ta ar trebui sa fie aruncarea jucariilor daca le ai. Daca nu le retrag de pe piata, tu ai avea curajul sa cumperi acele jucarii?!

[pup]Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - Ema
id="quote">id="quote">Eu stiu, am citit articolul, deci nu le voi cumpara, iar in dotare n-am pt ca cea mare care stie de desene e prea mare pt asemenea jucarii, iar cea mica nu le-a prins gustul inca.... [:D]Dar daca nu le retrag de la comercializare (ceea ce si cred ca nu se va intampla din pacate) ce se va intampla cu parintii care nu stiu si implicit cu copilasii lor? [;)]*********************************id="orange">[;)]Poze noi cu familionu'id="maroon">Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon">Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1">

Acum un minut aveam un dubiu: ma duc mai intai pe forum sau ma duc sa vad locomotiva Thomas pe care vreau sa i-o cumpar lui fii-miu de ziua lui? (2 ani luna viitoare) Si am ales forumul! Si uite-asa nu trebuie sa mai caut locomotiva! Dar imi pare asa de rau pentru ca baietelului meu ii place tare mult desenele animate cu Thomas si Percy. Off...

quote:Originally posted by Pet

Acum un minut aveam un dubiu: ma duc mai intai pe forum sau ma duc sa vad locomotiva Thomas pe care vreau sa i-o cumpar lui fii-miu de ziua lui? (2 ani luna viitoare) Si am ales forumul! Si uite-asa nu trebuie sa mai caut locomotiva! Dar imi pare asa de rau pentru ca baietelului meu ii place tare mult desenele animate cu Thomas si Percy. Off...

id="quote">id="quote">Pet, dar locomotiva aia e din sirul celor retrase? ca daca nu e....nu strica surpriza! [;)]Roxana

Pai locomotiva Thomas (albastra) nu am vazut-o pe lista dar ar trebui sa iau si ceva accesorii la ea si cine ma asigura ca lista aici prezenta e cea completa. Ar mai fi o idee: sa iau doar Thomas si restul bucati lego. Mai vedem...

Din postura de mama de copii obsedati de Thomas... te sfatuiesc sa-i iei un set cu sine de plastic albastre + trenuletul de rigoare [:D]. Dupa care vei umbla ca mine si barbatu-miu pe la Diverta si altii, pe la Baby expo, Kid expo si alte alea dupa restul personajelor. Acum trebuie sa o gasim pe Emily si garajul rotativ[bang]

Anya

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...