xelanoimis Publicat Iunie 18, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 18, 2007 Buna fete bucatarese :) Sunt in cautare de idei cu zarzare verzi. Am vazut mai demult la tv o reteta cu un sos de zarzare care suna foarte bine, dar din pacate nu reusesc sa o gasesc... Gateste cineva asa ceva? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crissy77 Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Nu stiu cum se face sosul de zarzare. Am intrat sa-ti spun ca bunica mea facea bors de fasole inacrit cu zarzare. O bunatate! Mie imi placea sa mananc zarzare (su prune) verzi cu mamaliga rece[alcool]. Cristina & Elise-Stefania Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 Mama face dulceata de zarzare verzi, nu-i rea deloc, e usor acrisoara. Secretul e sa prinzi momentul de dinainte de a se intari samburele, daca-l ratezi iese o dulceata "ciolanoasa". Se mai pot folosi la acrit ciorbe si alte alea. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 Compot ! (cel mai bun compot mincat vreodata era din varzare verzi cazute dupa o ploaie) Daca nu, le lasi frumos sa se coaca si vei avea mai multe idei. [majoreta] id="red"> Mik. id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 mama face un fel de bulion de zarzare si il folosesc pe postd e bors. ies ciorbele o nebunieeeeeeeeeeeeeeeeee yammmyyyy Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xelanoimis Postat Iunie 24, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 24, 2007 Vreau si eu reteta de dulceata desi cred ca pentru anul asta am cam ratat momentul :) Pana la urma am facut si un sos adaptat dupa un sos de visine. N-a iesit rau dar nici nu ne-a placut in mod deosebit. Asa ca le mancam in continuare crude, cat mai sunt verzi ca pe urma nu-mi mai plac. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 [:I] Ce sunt alea zarzare? Se mai spune si altfel la zarzarele astea?[alcool] Scuze dar eu nu am mai auzit pana acum de asa ceva. Ali si [copil] IARINA (16.02.2006)id="size1">id="red"> poze si filmulete Iarina (1), (2)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tanima_i2002 Postat Iunie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2007 Ali zarzarele sunt corcodusele sau boambele. Depinde de zona. Eu acres ciorbele cu ele. Se poate face un bulion, dar eu mai simplu le bag asa cu samburi la congelator sa ma toata vara si uneori imi ajung si iarna. Ciorbele de legume ies super acrite cu zarzare Mamica lui Rares (15 oct 2006) poze diverse Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szaboali Postat Iunie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2007 quote:Originally posted by tanima_i2002Ali zarzarele sunt corcodusele sau boambele. Depinde de zona. Eu acres ciorbele cu ele. Se poate face un bulion, dar eu mai simplu le bag asa cu samburi la congelator sa ma toata vara si uneori imi ajung si iarna. Ciorbele de legume ies super acrite cu zarzareMamica lui Rares (15 oct 2006)poze diverseBotez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luniid="quote">id="quote">ok multam' ca m-ai luminat[:D]...corcodusele sunt buneee...eu le mananc asa goale[pofta]Ali si [copil] IARINA (16.02.2006)id="size1">id="red"> poze si filmulete Iarina (1), (2)id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.