Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mai nervosi?

Recommended Posts

ati observat cumva ca in ultima vreme ca va enervati mai usor si va manifestati mai agresiv ca de obicei? mie personal si parca si celor din jurul meu ne "sare mustarul" din orice;pana si cainele nu se mai intelege cu nimeni.eu stiu ca temperatura ridicata da astfel de stari dar observ ca si la umbra suntem [mariaj]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

exact la asta ma gandeam si eu ieri, ca nu stiu ce am de imi sare tandara asa usor ( nu neaparat pe forum ci in general ). Si culmea e ca aici nu e cald deloc, ba din contra... Dar daca vad ca e fenomen international ma mai linistesc :)

Laura: mi-esti draga pe forum pt ca stiu ca sotul tau e grec ;) ti-am vazut emoticonul cu burtica si vroiam sa te felicit pt sarcina!

Intru in club!

..cu toate ca nu cred ca e de la caldura; io-; nervoasa de la AC-ul de la serviciu care ma bate fix in cap! De parca exact asta imi mai lipsea![mariaj]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Originally posted by daniella4

Intru in club!..cu toate ca nu cred ca e de la caldura; io-; nervoasa de la AC-ul de la serviciu care ma bate fix in cap! De parca exact asta imi mai lipsea

id="quote">id="quote">Baga un carton ca sa redirectionezi vantu'

Hahaha...daniela si io-s nervoasa tot din cauza AC-ului de la serv...dar in cazul meu pt ca nu functioneaza![bang]

Si n-a functionat o zi macar de nou-nout! L-a vazut un nene de la firma care asigura service-ul si a spus ca n-are freon, il rezolva ei....luni.Care luni? Dupa Miercurea Ciuc.[:D]

Mamaruta, lucru intr-un birou mic si nu stiu cum l-as putea directiona ca sa nu bata in cap pe cineva. La mine asa s-a nimerit sa fie locul [bang][bang]

Dor, nu vrei sa facem schimb de job-uri? [hot]

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...