Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Amoniac in bucatarie...la ce e bun?


ghinetz

Recommended Posts

De zapacita cum sunt am luat din magazin amoniac in loc de amidon (imi trebuia pt parjoale ministeriale) Am desfacut plicul si acum mi se pare ca miroase in toata casa. L-am aruncat, evident. Se foloseste asa ceva in bucatarie? Pentru ce? Adica...e comestibil?

 

Oana [gravi] 34+ [baietel]Victor-Constantin si [testoasa]Stefan-Vladimir 4ani+

 

 

 

 

 

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La prajituri - de ex: torturi, pandispan, chec, se pune un varf de cutit de amoniac stins in putina zeama de lamaie, ptr a creste.

 


Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.

Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.

Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...

Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

id="size1">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Amoniacul si eu il folosesc la foi sau la biscuitii de casa. Intr-adevar miroase cam urat, dar biscuitii sunt crocanti si sfaramiciosi (nu tari).id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...