Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetelor buna,

sunt o persoana care nu crede ca ceaiul ar folosi la ceva, prin urmare nimeni in familia mea nu bea ceai... cel mic nu a baut de cand il am nici o gura de ceai, eu cam unu pe an sa zicem... acuma vazand ca toti beau ceai in juru meu la servici imi pun des intrebarea "la ce foloseste ceaiul?"

cine ma poate ajuta?

- ceai de musetel

- ceai de tei

- ceai de sunatoare

- ceai de cozi de cirese

- ceai de coada soricelului

- ceai de menta

- ceai verde

- ceai de fructe

va multumesc... id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

musetel - impotriva contipatiei

tei - calmant

sunatoare - dureri de stomac (cred [:D])

cozi de cirese - diuretic

coada soricelului - habar n-am [:D]

menta - impotriva diareei

verde - in loc de cafea

fructe - in loc de apa chioara, parerea mea [:D]

Nici mie nu-mi place sa beau ceai, foarte rar beau, mi se pare ca e pentru oameni bolnavi. Nu-i vad rostul.

Ileana

poze,poze si iar poze...

Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

O poveste fara titlu... Lucaid="size1">id="purple">id="Lucida Console">

quote:Initial creeata de Gabbriela

Fetelor buna, sunt o persoana care nu crede ca ceaiul ar folosi la ceva, prin urmare nimeni in familia mea nu bea ceai... cel mic nu a baut de cand il am nici o gura de ceai, eu cam unu pe an sa zicem... acuma vazand ca toti beau ceai in juru meu la servici imi pun des intrebarea "la ce foloseste ceaiul?"cine ma poate ajuta?- ceai de musetel- ceai de tei- ceai de sunatoare- ceai de cozi de cirese- ceai de coada soricelului- ceai de menta- ceai verde- ceai de fructeva multumesc... id="purple">Sanatate si numai bine [flo]Nicole mami lui Julianid="purple">[foto]

id="right">id="size1">id="right">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">
id="quote">id="quote">din ce ai enumerat nu cred ca poti sa dai copilului decat ceaiul de fructe de padure;majoritatea sunt indicate persoanelor suferinde :sunatoarea:probleme cu ficatul si bila,la copil poate da agitatie;cirese:este diuretic(adica se rec. celor care nu urineaza normal);menta se rec.in diaree;etc.teiul are efect calmant dar adm. mult timp poate scadea nr. leucocitelor.

multumesc pt info....

PS: nu am degand sa dau ceai copilului... eram doar curioasa la ce se folosescid="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...