Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

sangerari+dureri saptamana 11

Recommended Posts

Draga Teo,

Am 26 de ani,o sarcina de 10 saptamani jumate, si o problema la care doctorii mi-au zis ca nu exista tratament, ceea ce mie mi se pare inacceptabil.

Dupa 2 ani de Marvelon, la care am renuntat in dec 2006, mi-a aparut o durere la ovarul drept, nu insuportabila, dar zilnica. In 18 aprilie am facut un ecograf, si nu s-a vazut nici un chist. La intalnirea cu ginecologul din mai, problema ovarului a trecut pe locul II deoarece tocmai aflasem ca sunt insarcinata (data ultimei menstruatii 7 aprilie). Deoarece durerile au continuat, doctorita m-a trimis la un eco prin care s-a confirmat ca sarcina era bine plasata si analize HCG care au urcat de la cca 5000 la 13000 in decurs de 5 zile (S 7,8)

Tin sa mentionez ca de indata ce am ramas gravida am inceput sa am dureri si mai mari in partea dreapta, dar si dureri noi in zona uterului. In fiecare zi am avut parte de scurgeri gelatinoase maro, de obicei nuante mai inchise, si cu firisoare gelatinoase. Chiar daca eco si hcg au fost incurajatoare, situatia s-a inrautatit in ziua in care s-a incheiat sapt a zecea.

Sambata am inceput sa am dureri puetrnice de burta, si sangerari destul de abundente. Duminica durerile au continuat si sangerarile la fel. Sangele este rosu aprins si este foarte gelatinos, nu sunt cheaguri si cantitativ as putea zice ca este cam un absorbant si jumate pe zi.

Luni am fost la urgente, unde mi s-a zis ca colul uterin este inchis, mi s-a facut hcg pe care trebuie sa il refac miercuri, si alte analize de sange. Medicul a zis azi ca analizele sunt bune, dar ca prezint amenintare de pierdere de sarcina si ca nu este nici un tratament, doar sa stau in pat, si daca creste cantitatea de sange la un absorbant plin la 1-2 ore inseamna ca trebuie sa ma duc la spital neintarziat, pt ca e periculos pt mine.

Fiind singura aici, nu am pe cine sa intreb nimic. Asa ca am inceput sa caut raspunsuri pe internet Si am remarcat ca sunt multe cazuri in care, pentru persoane cu sangerari su dureri in primul trimestru, sunt tot felul de tratamente cu hormoni, injectii care te ajuta ca sarcina sa se fixeze mai bine, sa opresti sangerarea, constractiile uterului etc.

Intrebarea mea este: chiar nu exista nici un tratament care sa ma poata ajuta sa evit o pierdere de sarcina? Tratamentul primit aici, in traducere libera "Dumnezeu cu mila", nu ma multumeste deloc si intre timp pierd la fel de mult sange si durerile persista.

Draga Teo, sper sa ai un raspuns si pt mine, o solutie care sa ma ajute sa lupt cu amenintarea de pierdere de sarcina, precum si o explicatie la faptul ca toate scurgerile, fie ele maro sau rosii, au elementul acela gelatinos.

Multumesc dinainte pt timpul acordat si astept cu nerabdare raspunsul tau!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Micadi,

Normal ca exista tratament pt mentinerea unei sarcini,eu asa am dus cea de-a doua sarcina,care era sa o pierd la 3 luni in urma unei hemoragii,sunt fel si fel de pastile si injectii.Nu sta,du-te la alt dr. pana nu e prea tarziu.

Sanatate si sa ne dai vesti bune!!

Dana

Micadi, tratament de sustinere a sarcinii ar exista, dar stiu ca tarile europene, cat si Canada nu incurajeaza asa ceva, se merge pe "selectie naturala". Asa am pierdut si eu 2 sarcini. Acum , la atreia, mi-am luat din tara trat. de sustinere , desi nu am avut probleme deocamdata, totusi l-am luat, preventiv.

Asa ca daca ai posibilitatea sa-ti trimita cineva din tara trat. ar fi excelent, dar sa sti ca nimeni nu garanteaza chiar si cu acest trat. sa poti duce sarcina cu bine pana la capat. Mai tine si de alte lucruri.

Tratamentul ar consta in UTROGESTAN , pastilute ce se iau oral sau intravaginal, 2/dim. si 2/seara, ai putea lua si 2/pranz, pt. ca ai sangerari. GRAVIBINON injectii, una/sapt. in fesa. NO-SPA daca ai dureri de burta sau contractii.

Dumnezeu sa te ajute sa treci peste aceasta incercare.

Si daca vrei te asteptam la ODISEEA SARCINII IN 40 DE SAPT. la Mamici de ianuarie-februarie 2008.Si acolo o sa primesti mai multe info. si sfaturi.[pup]id="teal">

Sau la Bebei de Canada in burtici de mamici, aici sunt fete care traiesc in Canada si pot sa-ti ofere raspunsuri concrete la intrebarile tale.id="teal">

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

[gravi]11+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...