Iubika Publicat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2007 Am citit articloul asta si nu mi`a venit sa cred... de la 315 kg la doar 100 intr`un an? Si pozele alea... incredibil!!![alcool] Blog muzical I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aiciid="size4"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anca Wish Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 L-am citit si eu de dimineata si cu greu imi vine sa cred. Nu neaparat cat a putut sa slabeasca, ci cum arata acum. Ma mir ca nu apare numele vreunui produs minune care l-a ajutat. Sau poate va aparea intr-un numar viitor.. am indoieli.. [foto] Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudelu Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 se poate...am vazut pe discovery un reportaju cu o americanca care a slabit de la 200 si ceva de kg la aproape 90...si femeia respectiva din cauza excesului de piele a suferit mai multe interventii chirurgiale in decurs de 1 an. In acest an a suferit enorm deoarece durerile post operatorii erau insuportabile, dar la final rezultatul a fost unu extraordinar....plangea de fericire cand intr-o zi s-a dus la un magazin sa-si cumpere haine si nu-i venea sa credea ca in sfarsit poate sa-si achizitioneze imbracaminte direct din magazin.id="navy">id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Bravo lui! Cu siguranta ca a avut medici care i-au spravegheat dieta. Mami de Razvanid="blue">(07 martie 2004) Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iubika Postat Iunie 19, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 quote:Originally posted by asiBravo lui!Cu siguranta ca a avut medici care i-au spravegheat dieta.id="quote">id="quote">.... si cata vointa!!!Blog muzical I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aiciid="size4"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anky Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 wowww....,merita toata admiratia Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 "Happyness is the key to your heart" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Bravo, domne'! Cu doctori, fara doctori, cu vointa, cu bafta, jos palaria! Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionica Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 bearckkk ce scarbos arata dupa cura de slabire,brrrrrrrr "Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Wau ,am ramas shocata ,dar in bine.Nu-mi vine sa cred .Si eu m-am chinuit cateva luni bune ca sa dau jos 4 kg. In fiecare zi trebuie sa ne hidratam cu apa poze cu Zanul meu http://pg.photos.yahoo.com/ph/clau2toma/album?.dir=/4f18re2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Intr-adevar,mare diferenta!! Cu pieile atarnand pe el pare subnutrit,nu de suta de kile... Fericirea la astia super grasi e ca prima suta de kile se duce foarte repede in conditii de dieta,a doua suta tot repejor...si apoi incepe greul.Cand avea 300 de kile si s-a apucat de dieta serioasa dadea probabil 3 kile pe zi.Acum la 100 nu cred ca mai reuseste 3 pe luna. In fine,bravo lui,a avut vointa...insa ma intreb cum a reusit ca la 20 de ani sa aiba peste 300 de kile????? Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. Anca carnavalid="red"> Marc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.