laura_dimitris Publicat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2007 Am postat acelasi subiect si la parintii intreaba, parintii raspund... dar acolo am senzatia ca "traficul" este mai redus... So, daca ma puteti ajuta... Fetelor, sunt tare ingrijorata si am nevoie de experienta voastra... Sunt gravida in 6 saptamani (de fapt, 7 de maine) si cand l-am dus pe fiu-meu dimineata la gradinita am aflat ca a existat un caz de scarlatina saptamana trecuta in gradinita. Duminica seara se pare ca a fost internat copilasul la spital iar cei de la sanepid au anuntat gradinita ieri dupa amiaza.... Acum, eu nu sunt sigura ca fiu-meu a luat contact cu copilasul respectiv deoarece sunt la grupe diferite... Este insa probabil sa fi mers impreuna afara, sau sa se fi intalnit la baie etc. Oricum, asistenta m-a trimis dimineata sa-i iau ospen si sa-i dau la 6 ore. Iar maine voi merge impreuna cu el la medicover si ne facem amandoi exudat faringian... Ma intreb, daca el s-a imbolnavit... oare m-am imbolnavit si eu ? Mama este sigura ca eu am facut scarlatina cand eram mica... Bb din burtica poate fi afectat la varsta asta de 7 saptamani? Eu pot sa iau preventiv acest ospen care este practic penicilina?? Simt ca mor de ingrijorare pana cand aflu rezultatul.... Va rog, ajutati-ma !!! Daca ati trecut prin asa ceva sau ati auzit de alte mamici... va multumesc anticipat !!! Laura [gravi] 6+ si Dimitrakis 25.04.2003 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adita Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 baiatul meu a facut scarlatina in timp ce eram insarcinata. am luat ospen, preventiv, si nu am patit nimic [mamica]mamica de patru copilasi [grup]: Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005)[cavaler], Elena (21 mai 2003)[8**]si Antim (27 sept. 2001)[hagi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana_B Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Subiectul initial este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102554 Oana_B vesnica aspirantaid="Century Gothic">id="orange">id="size1">[greutati] I love[il] pink!id="Century Gothic">id="pink">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.