oana_h Publicat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 19, 2007 Stiti o metoda prin care se poate intarzia sau grabi menstruatia? trebuie sa plec in concediu si este destul de neplacut, mai ales ca dureaza 6 zile si este destul de abundenta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Daca iei AC e simplu, nu faci pauza si iei urmatoarea folie in continuarea celei actuale. Daca nu...stiam ceva de Clorocalcin, dar nu mai stiu ce si cat[alcool] Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007 povestea nasterii Mirunei filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_h Postat Iunie 19, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 nu folosesc AC Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki68 Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Nu stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca sunt confuza: nick-ul e oana (nume de fata), insa simbolul sex este barbat. Hotaraste-te ce esti. cristina d. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinusha06 Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 ia postinor sau postinol numai imi amintesc exact este pilula de a adoua zi stiu ca grabeste menstruatia ,de fapt la numai cate va zile iti vine menstra,chiar daca de abia trecuse. oprescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvya Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 nu cred ca e cazul sa ia pastila de a doua zi mai ales ca are fff mult hormoni si o poate afecta. As minti sa spun ca nu regret nimic..dar as minti sa spun ca regret ceva...[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clover Postat Iunie 19, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 19, 2007 Nu lua postinor. Singura chestie ar fi fost sa amani concediul. Keep the promises you make to yourself.id="green">id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uta_ciun Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 cum a mai spus cineva clorocalcinul chiar functioneaza...are gust rau, dar merita in cazul asta pt concediu...ia citeva zile, dupa cum scrie in prospect ca pt o alergie distractie placuta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxij Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Foloseste tampoane interne. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Chiar daca nu iei AC in mod normal, poti sa incepi sa iei o folie cu 4-5 zile inainte de data in care ar trebui sa iti vina ciclul in mod normal. Iei pastile pe toata PERIOADA CAT STAI LA MARE. Dupa ce te intorci de la mare lasi pastilele si dupa vreo 4 zile iti vine. eu asa fac de 2 ani si e Ok, nicio problema. Eu iau Logest. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.