Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

urmeaza sa ma operez help

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Care e intrebarea ta? Daca intrebi cum te simti dupa anestezia generala, asta depinde de medic si de organismul tau. Eu am multe anestezii generale la activ si niciodata nu mi-a fost rau, nu am avut probleme la trezire. In rest, operatia de apendicita doare dar suportabil. Eu m-am dat jos din pat in aceeasi zi si am ajuns acasa in trei zile.
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut doar locala pt apendicita.. Am fost treaza tot timp operatiei. A fost chiar distractiv [:D] din ce-mi amintesc

Alta data am avut generala (una facuta in Ro in fundulet si alta aici in Dk cu furtunu ala in mana)id="size1"> si la fel fara probleme.. La 3 ore dupa ce ma trezisem din generala (operatia era la picior ;) am plecat acasa..

Desigur dupa apendicita te tine acolo cateva zile.. id="Comic Sans MS">

eu am avut 2 operatii de curand, una in sept.2006 alta in ian.-feb.2007 ambele cu rahi-peridurala si a fost ok, mi-am revenit super repede (numai dupa a doua am avut ceva dureri de cap dar am baut cafea cu cognac si mi-a trecut)

am inteles ca la anestezia generala iti revi mai greu, iti este mai rau decat la asta in coloana

si oricum, chiar si la astea in coloana iti mai pune ceva pe vena ca sa fi un pic adormita...nu eshti chiar lucida in sala de operatii

fi curajoasa, ca e o operatie usoara

multa sanatate

[mamica]Lilina siid="red"> [bibe] Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)id="blue">

cum s-a nascut bebe [batetoba] id="orange">site-ul lui bebe [bonjovi] id="green"> varsta lui bebe [testoasa]id="red">

JUCATI TRIBURILEid="red">

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

si eu m-am operat de apendicita in Baia Mare [;)], cu rahianestezie; a fost ok; fara urmari secundare.

Pe langa operatia de apendicita mai am 2 cezariene la activ, ambele cu rahianestezie; tot asa: fara nici o problema si fara nici un efect secundar.

Succes si sanatate!

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [harp] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Operatia de apendicita este o operatie simpla dar ca orice interventie are riscuri.Eu am avut anestezie generala pentru ca nu cred ca as fi suportat(de frica) sa aud tot ce se intampla.

Mami de Razvanid="blue">(07 martie 2004)

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Cred ca mai nou apendicul se scoate laparoscopic. Deci varianta anesteziei locale pica. Se face generala, cu anestezic intravenos. E mai mult decit recomandabil Nu simti nimic si te trezesti in salon. Eu am suferit 3 astfel de interventii, toate asa cum ti-am spus.

Cind mi-am scos apendicul in '90, s-a optat (ca pe mine nu m-a intrebat nimeni) pt anestezie locala. A fost destul de stresant, pt ca desi mare lucru nu simti (da' totusi simti ceva), participi la propria taiere [:D]. Doctorii faceau poante, zdranganeau instrumentarul, asistenta a considerat distractiv sa-mi arate "corpul delict", etc. Mai bine nu.

Cat despre recuperare, daca iti face laparoscopie, regimul de mincare e standard: fara nimic ce te poate balona.

Pt ca iti face numa' niste gaurele, coase numai pielea, nu si straturile de dedesubt si le lasa sa se lipeasca singure la loc.

Daca burta se umfla, marginile alea nu mai stau adunate si se cicatrizeaza mai greu.

Oricum informatiile despre regim ti le vor da medicii, stai linistita.

Succes si sanatate.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | id="purple">id="size1">

Eu am nascut prin cezariana cu rahianestezie si a fost super ok. Fara dureri de cap... fiind treaza in timpul cezarianei, dupa ce am "facut cunostinta" cu puiutul meu si dr mi-a spus ca gata s-a terminat operatia am avut tendinta sa ma ridic singura de pe masa de au inceput si asistentele si doctorii sa rada de mine de cat de "curajoasa" eram.

Rares

baietelul mamii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...