Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

e periculos pt copil?

Recommended Posts

hello!

m-ar interesa in ce masura e periculos sa-i fac vaccinul de 6 luni fetitei, cata vreme eu am rosu in gat si o voce ragusita. Nu stiu daca e virala chestia sau mecanica, la mine. Poate am mancat/baut ceva rece dar nu sunt sigura, nu tin minte sa fi consumat ceva rece dar...oricum in oras e o epidemie de rosu in gat se pare

Ideea e sa nu fie ceva ce pot transmite copilului. Joi avem de mers la vaccin si in ipoteza ca la ea ar fi inca in faza de incubatie, ce se poate intampla daca-i face si vaccinul, destul de complex careoricum nu-i pica grozav

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca o alaptezi, e putin probabil sa ia raceala de la tine, asa ca in situatia asta nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Inainte de a se manifesta aceasta raceala organismul dezvolta anticorpi pe care ii transmiti prin lapte copilului.

Daca nu, pentru linistea ta, ai putea sa discuti cu medicul pediatru si sa hotarati impreuna daca mai asteptati o perioada sau nu.

Oricum, din ceea ce spui tu, nu pare a fi chiar un guturai, asa, ca eu zic sa nu te stresezi prea tare. Discuta totusi cu medicul pentru linistea ta.

Sanatate multa!

Doamne!Ma tot gindesc...Ai mei dupa fiecare vaccinare faceau febra o zi-doua.

Deci febra in primul rind ar putea face si un rosu in gat mai agresiv,mai persistent...cu tuse...,stare generala proasta,varsaturi,dureri abdominale...Poate face orice pina la urma ori se poate sa nu se intimple nimic.

La 6 luni parca se face triada,nu?-antihepatitic,antipoliomielitic si DTP.S-a mai schimbat ceva?

Totusi vorbeste cu medicul de familie si pediatrul,poate aminati vaccinarea.

Sanatate multa,

Incognito

eu alaptez si acum si fiul meu a luat raceala de la mine si nu o data[bang].

cit despre vaccin, eu zic sa mergi sa vorbesti cu dr. a noastra pediatra e f. precauta in situatii din astea. la noi pericolul este fii-mea care aduce de la gradi tot felul. la vaccin mergem totdeauna cu totii, dr se uita la amindoi si pe cel mic il vaccineaza numai daca nu are nici un dubiu. in rest, zicea ca mai bine aminam un pic (ca nu se intimpla nimik) decit sa facem rau.

multa sanatate!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)

poze krisztina

poze robi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...