Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

hainute si iar hainute

Recommended Posts

va rog sa ma ajutati cu un sfat.

ce as putea sa fac,sau mai bine zis cum este bine sa mai procedez ca nu mai stiu ce sa ma fac cu soacra mea ,care ii cumpara fetitei mele haine.

problema este ca nu le nimereste deloc,ba sant prea mici,ba sant sintetice,ba sant stramte,..ce sa mai gusturile mele nu se potrivesc deloc cu ale ei.

am incercat sa-i spunem sa ne lase bonul,daca nu ne plac sa le schimbam,..degeaba,,,le mai rupe si eticheta,s fie sigura ca ile dau sa le imbrace.

pantofi ,sandale,cu talpa groasa,...de nu putea fetita mea sa mearga cu ele nici 2 metri ca se impiedica,....deci nu se pricepe la cumparaturi.

am purtat o discutie cu ea calma,si a ramas ca-i cumpara de ziua ei si de Craciun,..insa dupa 3 luni,iar a inceput,..azi veni cu niste pijamale din material gros si cu maneca scurta(aceeasi marime).

eu nu inteleg cum de nu-si da seama ca nu sant bune ,..va rog daca mai imi puteti da sugestii,ca nu stiu ,unde sa le mai pun si ce sa mai fac cu ele,ca fetitei mele,in niciun caz nu i le dau,ar insemna sa-mi patimesc copilul.

va multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai putea sa le donezi, de exemplu sau vezi daca exista la tine in stat un magazin once upon a child primesti cash pe lucrusoare, mobila, carucioare, jucarii folosite sau cu eticheta pe ele.

Oana_B

vesnica aspirantaid="Century Gothic">id="orange">id="size1">[greutati]

I love[il] pink!id="Century Gothic">id="pink">id="size1">

Mi-e atat de cunoscuta problema ta...[:)]...cati bani aruncati in vant de soacra mea... greu si-a dat seama, dar pana la urma, din fericire, s-a potolit! Acum cand vrea sa cumpere ceva vine cu banii si zice: haideti cu mine sa cumparam ce va place - noi alegem si ea plateste. Asa toata lumea e multumita. Si-a dat seama ca nu ne plac pentru ca nu vedea fata niciodata imbracata cu ceva de la ea. Dadeam cuiva de la tara toate hainele primite, altceva nu aveam ce face cu ele...nici acum nu intelege cum de nu ne plac paietele sau alte chestii, ca doar "se poarta", dar nu mai cumpara. E un lucru bun...

Lora, mami de IUSTINA

Noi i-am spus soacrei ca una din cele mai mari placeri ale noastre este sa-i cumparam noi haine fetitei si a inteles, desi tot ii mai ia din cand in cand cate o chestie, dar pentru ca sunt putine reusim sa i le mai punem pe ea prin casa sau cand mergem la ea. Cu banii pe care i-ar da pe haine ia-m spus ca o sa-i spunem ce ar avea nevoie fetita si impreuna cu noi mai bine sa-i alegem ceva folositor. De exemplu cu banii de Craciun i-am luat tricicleta si e si soacra super incantata. Oricum ea este femeie intelegatoare si s-a conformat.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...