AnaGN Publicat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 20, 2007 Imaginile sunt destul de socante, nu atat de dure cat se pot, dar aveti grija cand va uitati. http://www.hotnews.ro/articol.php?a=76172 Eu stau sa ma intreb cum poate sa faca cineva asa ceva. Cum se poate sa sustinem ca suntem cea mai evoluata specie???? Distrugem tot, tot, tot din jurul nostru, de cele mai multe ori gratuit - poate pentru niste bani care tot un nimic sunt. Pot sa accept ca exista oameni care nu au o afinitate mare pentru caini, pisici, pasari, etc. Dar de acolo pana la chestia asta, e cale lunga..... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina922 Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Eu nu ma pot uita la asa ceva, n-am de gand sa am cosmaruri mai apoi. Oricum, multi barbari pe lume.[:(!] Vlad-Sebastian Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Niste idioti, le-as da foc imediat. Eu inteleg sa ucizi ca sa mananci desi s-ar putea trai f. bine si fara carne, dar chiar sa ciopartesti orice fiinta mi se pare gretos.Astept sa vad cand se vor manca intre ei prin Asia sau pe unde se practica uciderea a tot ce misca , exceptand oamenii. Chiar sa pui in pericol fauna pt. ca tu ai chef sa mananci un tigru sau creier de maimuta mi se pare culmea prostiei , a egoismului si a limitarii. http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Oribil![xx(] Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lauraa Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 quote:Originally posted by XIONiste idioti, le-as da foc imediat.id="quote">id="quote"> ai involuat si tu, mai demult ii impuscai [:D][:D]Laura cu LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victoria Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Sunt foarte de acord cu titlul!!!!! V “In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 urmaream aseara la stirile de la ora 7 cazul orfelinatului din Irak descoperit de trupele ONU. copii mai mult morti decat vii,umblau mustele pe ei,prin gura, peste rani...zaceau dezbracati pe jos,multi deabia mai respirau...toate astea in timp ce rafturile erau pline de alimente(erau ulterior vandute de angajatii orfelinatului). in bucatarie se pregatea mancare(nu pentru copii), iar biroul directorului era dotat ultimul racnet... Asta apropo de rautatea speciei umane... Mi-a venit sa vomit pur si simplu...cel mai mult m-a socat totusi o imagine de dupa,la o saptamana,cand ii pusesera cat de cat pe picioare...un copil pe un pat a tras mana unui soldat/ingrijitor peste fata lui ,obtinand o mangaiere... Groaznic. a mai vazut cineva? Alexia 02.05.2004(filmulete) mami si Ale Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 uitati aici imaginile...despre asta vorbeam(in caz ca puteti privi asa ceva) http://www.youtube.com/watch?v=RxtYO1fAuDU Alexia 02.05.2004(filmulete) mami si Ale Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Lauraa, nu mai lua totul mott-a-mott. Ce le-as face eu intrece fantezia din Seven ;) http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capcaunul Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 quote:Originally posted by XIOLauraa, nu mai lua totul mott-a-mott.id="quote">id="quote">Adica mot-a-mot.Vezi ce patesti daca ai invatat capitalele statelor lumii in timpul orei de franceza? [;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.