RUXMAX Publicat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 20, 2007 Am aflat azi de la o farmacista ca s-ar fi retras de pe piata supozitoarele EFFERALGAN( paracetamol).Asa o fi? Daca se confirma, cu ce alte supozitoare se pot inlocui? Multam. pozele mele pisicile lui tata Ruxmax cu bebe Tudor [copil]- 08.12.06 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricar Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 N-am auzit, dar mi-e greu sa cred. Daca e cineva mai bine informat, ar trebui sa ne spuna si noua! mariavlad Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eimotto Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Eu acum o luna aveam pitik mic mic bolnav si trebuia sa ii dau eferalgan sirop. Tot asa o farmacista mi-a zis ca s-ar fi retras (dar temporar) toate loturile de eferalgan pt. ca aveau o problema... Pana la urma am gasit la un sensiblu si i-am luat...pt ca era singurul pe care il puteam da unui bb asa mik. Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007) Pozeid="Comic Sans MS">id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A_Iulia Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Pe site-ul Sensiblu apare ca exista efferalgan supozitoare 80mg in stoc la urmatoarele farmacii: Berzei, Gara Nord, Lacu Tei, Lahovari, Militari 1, Mosilor. Ai si nr de tel acolo - eventual ca sa nu bati drumul degeaba suna sa-ti confirme. Adinaid="purple"> + [copil]Olivia 04.03.2004 id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Nu am auzit nimic, stiu ca a fost o perioada de vreo luna in care, cel putin in Ploiesti, nu s-a gasit deloc Nurofen, nu stiu de ce. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 nu a fost nici o raportare de acest fel in ultimul timp. probabil doar o sincopa in aprovizionare sau un defect minor (de genul ambalaj defectuos sau stantare gresita) care nu afecteaza calitatea produsului dar impun retragerea de pe piata din motive ce tin de imaginea companiei. Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RUXMAX Postat Iunie 21, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 am intrebat si la alte farmacii, intr-adevar au retras produsul, nu se stie de ce si mai ales pana cind.In conluzzie, pe piata nu mai exista efferalgan,doar paracetamol, supozitoare de la Antibiotice Iasi, de 125 mg care costa cam 10 lei, 6 buc, deci mai scumpe pozele mele pisicile lui tata Ruxmax cu bebe Tudor [copil]- 08.12.06 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.