crisbar Publicat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 20, 2007 fetelor, cum se trece de la o etapa la alta cu laptele? acum mananca Nan2 si la 1 an trebuie sa o trec pe Nan Junior. exista o schema anume sau pur si simplu s-a terminat cutia de nan2, o deschid pe cea de Junior si gata biberonul??!!! e adevarat, la 6 luni cand am trecut-o de la Nan1 la Nan2 n-am facut trecerea treptat. nici nu mi-a trecut prin cap. doar nu-i schimbam tipul de lapte. acum va intreb pt ca am auzit ca daca la 1 an treci copilul pe lapte de vaca, trebuie sa-l inlocuiesti treptat. inteleg, e cu totul altceva..... dar e valabil si in cazul meu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Iunie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 20, 2007 Uite aici subiectul cu discutii despre formula http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77819 Sigur vei gasi si raspunsuri la intrebarea ta. oricum voi copia isi intrebarea ta in cadrul lui PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red"> Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.