Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

probleme dupa decalotare

Recommended Posts

Buna fetelor,

Am un baietel de 3,5 ani pe care nu l-am decalotat pana acum un an cand a facut o infectie la puta si am ajuns la chirurg care la curatat si dupa ce s-a vindecat ne-a recomandat operatia cu care nu am fost de acord. De atunci am incercat putin cate putin dar nu am reusit prea mult. Acum 2 saptamani am fost la un alt control, alt medic chirurg care a facut decalotarea manuala. Nu au fost probleme la decalotare ci dupa cand ni s-a spus ca pielea se trage foarte greu inapoi, si ca ar trebui operat. Dupa 4 vizite la medic si o decalotare facuta de mine cu medicul, ne-a spus ca putem sa incercam si noi acasa. Am incercat si din 5 incercari 2 au fost cu probleme in sensul ca am reusit destul de greu sa readucem preputul inapoi. Acum sunt foarte speriata si nu stiu ce sa fac. As vrea sa va intreb daca a mai patit cineva asa ceva si daca exista posibilitatea ca dupa mai multe incercari preputul sa se largeasca si sa nu mai fie nevoie de operatie.Si inca ceva a incercat cineva baile cu sulfat de potasiu sau nalba?

Va multumesc

Dana si bb Mihnea

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...