Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Medici ginecologi de incredere

Recommended Posts

Incep acest mesaj prin a va spune ca este pentru prima data cand scriu pe acest forum, desi citesc informatiile de aici de foarte multa vreme! Problema mea este urmatoarea: ma gandesc ca in viitorul apropiat sa am si eu un bebelus, insa ma confrunt cu o problema destul de serioasa pentru mine: la ce medic ginecolog sa merg??? as vrea sa gasesc un doctor in care sa pot avea toata increderea, care sa ma asculte si sa ma inteleaga! Credeti ca e prea mult??? Am citit multe lucruri despre renumitii medici ginecologi de aici, din Bucuresti, dar stiti cum este: intotdeauna parerile sunt impartite... Sper sa primesc un raspuns solicitarii mele! Va multumesc!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost f multumita de d-na dr. DIMA LUMINITA, id="red">de la Maternitatea Polizu. id="red">Este atasata de pacientii dansei ... si in plus ... profesionista. Ti-o recomand cu mana pe inima ... a fost medicul meu pe parcursul sarcinii si am nascut cu dansa.

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".

[flo] Florentza

Cu mare placere.

In anul 2005 - dr. Dima Luminita era f. des prezentata la o emisiune pe PRIMA TV - " Dincolo de limite" - unde multe paciente o laudau...asa am aflat eu de dansa; apoi m-am dus pur si simplu la ea si i-am spus ca doresc sa fiu pacienta dansei ... a zambit si m-a poftit in cabinet [:)].

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate ".

[flo] Florentza

Nu vreau sa o descredidez pe d-na Dima Luminita, dar tocmai a fost acuzata saptamana asta, pe postul acasatv la povestiri, de o doamna care a nascut cu dansa, ca i-ar fi facut epidurala si a avut dureri de cap foarte mari, nu au bagat-o in seama, si asta din cauza ca, i-ar fi zis sa-si cumpere trusa pt.epidurala, si nu a adus-o. Povestea e mai complexa, dar nu am vazut de la inceput. Ia fost luat un interviu prin tel. in direct, si personal, mi s-a parut ca incearca sa musamalizeze ce s-a intamplat.

Eu zic sa te mai gandeste in privinta alegerii dr., mai bine alege mai intai spitalul, si de-acolo cel mai bun dr., din cate am citit, Polizu nu e foarte bun. In general daca cotizezi la fiecare control cum trebuie, nu cred sa existe pb. cu medicul, asta stie toata lumea.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Parerile o sa fie absolut subiective, indiferent ce sfat ai primi, Ciresica. Eu am fost multumita de doctorita mea, dar am citit si pareri diferite. Si eu am dreptate, si celelalte fete au dreptate. Deci e chestie de compatibilitate cu doctorul respectiv, de cat e de aglomerat, de ce fel de om e. O sa fie greu sa-ti formezi o parere ferma dupa parerile userilor de pe forum. Sunt absolut convinsa ca orice nume ai primi ca fiind de super doctor, va aparea cel putin o persoana sa sustina contrariul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal">

id="right">

quote:Originally posted by matildasep

Nu vreau sa o descredidez pe d-na Dima Luminita, dar tocmai a fost acuzata saptamana asta, pe postul acasatv la povestiri, de o doamna care a nascut cu dansa, ca i-ar fi facut epidurala si a avut dureri de cap foarte mari, nu au bagat-o in seama, si asta din cauza ca, i-ar fi zis sa-si cumpere trusa pt.epidurala, si nu a adus-o. Povestea e mai complexa, dar nu am vazut de la inceput. Ia fost luat un interviu prin tel. in direct, si personal, mi s-a parut ca incearca sa musamalizeze ce s-a intamplat.Eu zic sa te mai gandeste in privinta alegerii dr., mai bine alege mai intai spitalul, si de-acolo cel mai bun dr., din cate am citit, Polizu nu e foarte bun. In general daca cotizezi la fiecare control cum trebuie, nu cred sa existe pb. cu medicul, asta stie toata lumea.Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

id="quote">id="quote">Nu o cunosc pe dna Dima, dar am inteles ca e ginecolog. Atunci care e legatura ei cu anestezia, pe care o face dr. anesteziolog? Si cum nu au bagat pacienta in seama ca nu a adus trusa, din moment ce anestezie i-au facut? Cu ce trusa?[hippi] Durerea de cap e o consecinta secundara a anesteziei, la unele persoane apare, la unele nu.Mi-a lasat un gust amar modul in care poate fi defaimat un om, pe care nici nu il cunosc, poate e sau nu e bun profesionist, dar "argumentele" aiurea in tramvai m-au dat gata.[b)]id="teal">id="Comic Sans MS">
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal">

1. Exact... ce treaba are anestezia cu dr. ginecolog?2. Pe dr. Dima o cunosc, n-am ajuns sa nasc cu ea pt. ca n-am fost multumita... cum spunea si gabitzam... e chestie de compatibilitate... N-am avut nici o problema majora cu ea... pur si simplu nu o simteam sa-si dea interesu sau sa-mi explice... cu toate ca fusese recomandata de o prietena care nascuse cu dansa... si a carei pacienta era de f. multi ani... In plus, m-a bagat in sperieti cu o analiza in timpul sarcinii si am aflat ca nu avea dreptate... 3. Eu am ajuns la concluzia ca dr. renumiti n-au timp si nu reusesc sa-si cunoasca pacientele suficient, sa le explice suficient...Asa ca eu mi-am gasit un dr. despre care n-am citit nicaieri despre el... Pur si simplu am fost la consultatie (m-am hotarat ca vreau sa fie la Cantacuzino... trebuia sa am un punct de plecare... si am cautat un dr. acolo), am stat de vorba, mi-a explicat si mi-a clarificat nelamuririle... am fost multumita si m-am dus incontinuare. Este dr. meu de mai bine de 3 ani, am nascut de 2 ori cu el... si am fost f. multumita pana acum.

id="right">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...