Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

AJUTOR-----HPV-pozitiv risc inalt,LSIL

Recommended Posts

Astazi ma luat rezultatul analizelor papanicolau -LSIL ,TEST HPV POZITIV,doctora voiculescu de clinica elite mi-a prescris un vaciin pt intarirea imunitatii,ISOREL ,dar citind prospectul mi-am dat seama ca nu are nici o legatura cu imunitatea este pt cancer radacinile 16,18 iar eu nu stiu ce tulpini ma asa ca nu imi pot da seama de ce mi l-a prescris ,urmeaza sa fac tipajul sa vad ce tulpini am,si m-a speriat f tare aceasta doctora ca este fgrav,dar citesc aici pe forum si vad ca fetele sunt optimiste,imi puteti impartasi din experienta voastra ,ce trebuie sa fac de aici in colo ,ce investigatii sa mai fac,am programare pt o colposcopie dar nu vreau sa ma merg la aceasta doctora vreau sa fac investigatii la alt medic.

Fete are au fost depistate cu tulpini de risc inalt ce sfaturi imi puteti da?ca rog ajutati-ma sunt cu moralul la pamant am un copil de 1 an de crescut .help

oprescu

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Linisteste-te putin ca nu-i situatia chiar neagra.

In primul rand trebuie sa faci o colposcopie sa vezi daca ai vreo rana pe col sau inflamatie.Apoi,trebuie sa tratezi rana,inflamatia si orice alta boala gen candida,tricomonas prin tratament local,spalaturi sau ERAD(in cazul unei rani)

Nu ai spus nimic de rezultatul testului.Faptul ca ai HPV nu-mi spune mare lucru despre rezultatul testului Papanicolau.

Pana la CIN 3 se poate rezolva cu tratament sau conizatie(ERAD),peste 3 sunt sanse mari de tratare cu chimioterapie.Deja de la 5 in sus problema e foarte grava si se numeste carcinom microinvaziv.Daca nu ai ajuns la sangerari in timpul contactului sexual inca nu ai o rana deschisa care sa creasca riscul de cancer.

Vaccinul poate fi o solutie dar nu foarte sigura.E recomandat celor care nu au inca virusul HPV,ajutand sa nu mai fie contacta.Inca nu am auzit de cazuri in care persoane infectate cu acest virus sa fi scapat de el prin acest vaccin.

Repeta testul PAP,fa-ti colposcopie si testul HPV, sa vezi cu ce tulpini esti infectata si nu in ultimul rand fa-ti testul PAP la Polizu.Evita clinicile particulare....ti-o spun din extrem de multa experienta.

Daca vrei mai multe informatii iti voi trimite datele mele de contact pe PM

-------------------------

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

alinaxeni acel vaccin nu previne aparitia cancerului este prescris celor care au tulpinile 16,18 ceea ce la mine nu se stie,nu este vorba de gardasil parca asa se numeste acela care previne,dar mie mi-a recomandat ISOREL da-i o cautare pe google sa vezi ce si cum nu stiu nici eu prea multe abia astazi am aflat ce si cum si habar nu am de mine,HPV a iesit risc crescut dar nu stiu ecat ce tulpini ,dar vroiam sa stiu daca a-ti auzit de acest vaccin sau daca l-au facut fete si intradevar este bun pt imunitate,a-ti auzit de doctora Voiculescu de la clinica elite ,este cineva in evidenta la ea?ce recomandari imi puteti face pt ca respectiva doctora m-a panicat f tare chiar nu se poate invinge aceasta boala?am un copil de 1an de crescut?

avutati-ma sunt demoralizata

as vrea alina sa-mi dai detalii te rog

oprescu

Ok,hai s-o luam sistematic.

1.Zi-mi ce CIN scrie pe foaia de analiza.

2.Zici ca vrei alt medic.Poti merge la Doctorita Maior de la Polizu.Are cabinet si la Pol. cu plata nr.1 de pe Calea Victoriei si a tratat astfel de probleme cu miile.

-------------------------

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...