Ruxe Publicat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 21, 2007 Buna ziua parinti. Am o mare problema cu fetita mea. Are aproape 3 anisori si din octombrie 2006 este bolnava intr-una. nu cred ca au fost 2 saptamani legate in care sa nu tuseasca si sa nu faca febra. I-am dat toate antibioticele posibile si imposibile pana la jumatatea lunii ianuarie. Rezultatele pe care le-am avut au fost doar pentru o saptamana si nu mai mult. Nu stiu ce sa ma mai fac! Am fost si la policlinica Elias si la Gr. Alexandrescu si la mai multi doctori pediatrii. Nici un rezultat. Sunt la capatul puterilor si nu mai stiu ce sa mai fac. Stie cineva un doctor homeopat bun??? Era mai demult un Dr. homeopat DOBRESCU dar a disparut. As incerca si acupunctura daca stie cineva sa-mi recomande pe un doctor. Va rog mult de tot, ajutati-ma ca nu stiu ce sa mai fac! Va multumesc anticipat! Ruxe ruxe Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 Nu cumva are polipi si astia intretin infectia? Sanatate multa. Mami de Razvanid="blue">(07 martie 2004) Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ela2001 Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 vezi ca e deschis un subiect special despre Homeopatie. Spunea cineva despre un doctor de la clinica Similimum (sper ca am scris bine). Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvana_salajan Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 Parerea mea e ca ar trebui sa consulti si un alergolog. Si nu in ultimul rand trebuie sa lucrati pe ridicarea imunitatii. Imunitatea ia scazut mult datorita antibioticelor. Am trecut cu baietelul meu prin asa ceva intre 3 si 5 ani. Am folosit un gel de aloe vera si niste capsule de usturoi, care i-a ridicat imunitatea, in paralel cu mare si in ultimul an si salina, si problema s-a rezolvat. Acum chiar daca il doare gatul sau ii curge nasul nu ii mai dau antibiotice. Doar ceai, decasept sau strepsils. Si FUNCTIONEAZA! Nici nu stiti ce fericita sunt. Eu am fost disperata cand am apelat la acele produse (care fie vorba intre noi sunt cam scumpe). Va doresc numai bine, si multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 Zic si eu ca Silvana. Are imunitate scazuta daca raceste mereu. Trebuie gasita cauza. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speed Postat Iunie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 21, 2007 merge la cresa/gradinita? daca da,atunci foarte multi patesc asa si nu e iesit din comun...cu timpul isi va intari imunitatea.pina atunci rabdare multa (cu sau fara tutun) ca altceva nu prea poti face. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maadi Postat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 Si noi am patit-o primavara aceasta, am stat la un moment dat 33 de zile pe antibiotic, nu-i mai trecea odata infectia in gat si bineinteles febra. A trebuit sa ne operam de polipi, iar dupa am inceput un tratament pentru intarirea imunitatii. Acum nu mai avem nicio problema. Parerea mea este sa consulti si un ORL-ist si sa vedeti daca nu aveti polipi, care trebuie scosi (in toamna) si bineinteles intarirea sistemului imunitar, indiferent de diagnostic. Sanatate, Maadi si Calin (19.07.2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 Eu zic ca trebuie depistata cauza ptr. care are sistemul imunitar atat de slab..i-ai facut toate analizele ?? Sa facem ceva pentru Sara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leokris Postat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 si eu zic sa vedeti daca nu cumva de la polipi raceste asa des si noi am avut aceasi problema si dupa ce i-au scos polipi nu am mai avut probleme si au trecut trei ani de atunci Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.