iuliana_2007 Publicat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 22, 2007 Credeti ca ar fi o idee sa facem un club al mamicilor de fetite si aici sa ne impartasim toate problemele pe care le avem,sfaturi.Sa ne putem ajuta una pe cealalta.Nu stiu daca este o idee excelenta. Nu stiu daca sunteti de acord cu mine. Sa nu intelegeti ca fac discriminare fata de mamicile care au baietei,Facem si clubul mamicilor de baietei.Dar eu nu am baietel si nu puteam sa incep cu asa ceva. Astept opiniile voastre. http://community.webshots.com/album/559366008aXVlYm amica lui Maya Maria. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliana_2007 Postat Iunie 22, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 Fetita mea are aproape 3 luni.S-a nascut la 3350 de g,49 de cm si scor apgar 9. In prezent are 5100 de g.Credeti ca este ok?Nu prea mai mananca bine,ceiut nu vrea,de lapte formula nu incape vorba,doar tzatzica. Am mai vb cu mamicile si mi-am dat seama ca este din cauza caldurii.Mai sunt mamici care se confrunta cu asa ceva?Ce a-ti facut? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Postat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 Eu zic sa scrii la topicul colegilor ei bebelasi de trei luni. De ce alt topic? sa ti traiasca bebica e dulce foc! Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OrbuGabi Postat Iunie 22, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 22, 2007 Avem deja un club,dar nu mai inyra nimeni pe acolo Intrati aici Va asteptam cu drag,suntem la al 3-lea capitol si nu prea sa inghesuie lumea pe acolo,va asteptam si pe voi.:) Gabriela[hippi] mamica de printesa[zana]Alice-Cristianaid="red">(20.12.2002) si nazdravan[copil]Martin-Tudorid="blue">(22.09.2005) poze[foto]si filmuleteid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.