Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

De ce ii tremura manutele???

Recommended Posts

Lui Alex (7 luni jumate) ii tremura ff tare manutele cand se bucura sau cand vede ceva ce isi doreste sa atinga...dr. de familie mi-a spus ca paote fi din cauza lipsei de calciu si sa-i dau cate 10 zile pe luna timpt de 3 luni sirop de calciu...deja am facut o cura de 10 zile si pot sa spun ca in perioada cat i-am dat nu a mai tremurat atat de tare dar acum iar a inceput...nu stiu daca este din cauza lipsei de calciu sau paote fi altceva???

Va rog din suflet daca mai sunt mamici cu bbi in aceesi situatie sa-mi spuneti voi ce ati facut si cum ati scapat de tremurat?

Multumest mult!!!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

parerea mea ca mamica ar fi necesar sa ii recomande medicul ei pediatru sa faca analize , pt. a vedea ce lipsuri are sigur

nu asa dupa aochi

parerea mea nu sta asa si vezi ca se fac analize la orice spital gratuit eu una asa as fi procedat pt. linistea mea

sanatate multa oricum bb nu are ceva grav dar trebuie luat din pripa nu?

ionelaa

buna Flavia!

Fetitei mele pe langa celelalte probleme ii tremura barbia destul de tare. De la 1 luna primele zece zile ale lunii calendaristice ii dau calciu fiola 5 ml/zi si magn b6 , fiola5 ml/zi.

Slava domnului, macar nu mai tremura...

Analizele de calciu au iesit bune de la inceput dar fiind in crestere sugarii pot suferii caderi de calciu rapid mai ales in acest anotimp.

Multa sanatate copiilor!

Ionela iti mutumesc pentru sfat..sincer am tot sperat ca vom scapa de analize ...mi-e mila sa il intep din nou...el a avut probleme la nastere(fiind prematur) a facut 10 zile de antibiotic perfuzabil si atunci cand l-am vazut cu branula in capusor(nu i-au gasit vena in alta parte fiind micut) am plans de durere ...am sperat ca nu va mai fii nevoie sa-l intep atat de repede dar se pare ca nu sunt alte solutii...multumesc!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Flaviaid="red">, eu mai degraba cred ca este o manifestare emotionala ce nu si-o poate controla. Nu ti s-a intamplat vreodata sa tremuri de bucurie sau frica???

Daca vrei sa ii dai Ca, nu o face dupa urechile tale sau la recomandarea medicului fara a-i fi citit analizele de sange.

Testeaza-i nivelul Ca si apoi recurgi la ce e necesar.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)

Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Binecuvantarea

flori, poate imi spui cum o chaeama pe mamica...multumesc!!

ciuf, daca ar fii o manifestare emotionala pe care nu si-o poate controla atunci cred ca este vorba de ceva probleme neurologice...sper sa nu fie asa...multumesc!!

si alex baietelul meu inca de la nastere a avut aceasta problema(dr-ul pediatru ne-a recomandat ca) si i-am administrat ca 10 zile pe luna si in f scurt timp nu a mai facut asa...insa noi tot am continuat(tot la sfatul medicului) sa-i dam ca cam pana la 2 ani cand i-am facut analize amanuntite si ne-a spus ca nu mai este nevoie

baietelul meu tresarea si in somn si-i tremurau manutele

numai bine si multa sanatate

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...