Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cartea sotilor capraru

Recommended Posts

Buna seara dragi mamici!

Sunt o "veche" cititoare al acestui forum, insa de putin timp m-am inscris. Sunt mamica unui baietel de aproape 6 luni si de putin am inceput sa papam si altceva in afara de san.

Am citit aproape tot ceea ce ati postat despre diversificare, insa am o mare rugaminte: cine ar putea sa imi trimita versiunea on-line a cartii sotilor Capraru!?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Multumesc mult pentru adresa.

quote:Originally posted by dianocica

s a deschis o adresa de mail, desprecarti@yahoo.com. parola este 000000 (sase de zero). o sa gasesti acolo muulte carti, sper ca si asta...dar sa sti ca nu e prin cele mai noi la capitolul diversificare. ...diana si david 03.12.06 id="size1">

Pentru Saraid="red"> Pentru Dianaid="red">
id="quote">id="quote">

Scuzati eroarea: "a" in loc de "al". Am scris in graba.

quote:Originally posted by analessya13

M-am uitat pe adresa de e-mail desprecarti@yahoo.com, dar din pacate nu am gasit ceva care sa ma intereseze. De aceea, va rog, cine are versiunea online al cartii Mama si copilul al sotilor Capraru, sa mi-o trimita. Multumesc.

id="quote">id="quote">

Multumesc mult Andreea. Am vazut ca ai trimis cele 7 parti ale cartii, dar uff, din pacate nu pot deschide nimic. Imi da eroare si ca fisierul e defectat!? Tare as vrea cartea asta, dar vad ca nu reusesc sa dau de ea.

quote:Originally posted by Androix

Nu este pe despre carti. o trimit eu acum. Gata, am trimis!Andreea, mama de Filip si Georgia

id="quote">id="quote">

Scuze Andreea,Imi pare rau ca te stresez, dar fisierele sunt goale. Deschid si dau pe download, se salveaza si apare pagina cu un cod. La prima parte imi aparea ceva, dar cand trebuia sa deschid, fisierul avea probleme.

quote:Originally posted by Androix

Faci un singur fisier si le dezarhivezi pe toate acolo si merge.Andreea, mama de Filip si Georgia

id="quote">id="quote">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...