Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alergie la acarieni?

Recommended Posts

Buna,

BAietelul meu de 5 ani are cam de o luna o eruptie pe corp, apoi ne-a aparut si noua... Am tinut regim alimentar, am sunt doctorul si ne-a spus ca se poate face de la N alergeni...exact acum 3 saptamani am gasit in camera copilului, pe parchet un purice...Ne-am mutat de curand, am zugravit, totul este nou, inclusiv mobila...Acum cateva zile a iesit o vecina sa dea cu ceva pe scara pt ... purici! Avam pisiai ci pe scara si deci avem si purici!

Intrebarea mea catre cei care poate, au mai auzit sau au trait: se poate face alergie de la asta...am cautat si am gasit 3, dar numai in acea zi in care am iesit pe scara cu vecina...sunt terminata nervos

se pot face teste pt a depista de la ce este si cum se numesc?

unde sa merg..

Am citit cate ceva despre purici si nu stiu ce sa fac: vreau sa comand un aspirator cu abur, am vazut ca ii omoara, inclusiv larvele care cica se dezvolta in covor...sau unul cu apa si sa aspir bine... ce ar fi mai indicat???? plus un dezinfectant [bang]

sunt disperata, ajutati-ma cu un sfat!

Cu stima,

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

buna Gaby.

stai sa ne lamurim.Eu cred ca tu faci o confuzie intre purici si acarieni.

Puricii se pot vedea(drept dovada ai vazut si tu) puricii te pisca,ii poti lua de la animale de exemplu.

Acarienii sunt fiinte microscopice,nu le poti vedea cu ochiul liber,nu te pisca.Insa,acarienii se hranesc cu tesuturile de piele pe care le pierzi cand dormi(piele moarta).Ei sunt practic inofensifi cand sunt in viata,insa excrementele lor se descompun in particule mici si se amesteca cu praful de casa.Praf pe care oamenii il inhaleaza(deci praf cu alergeni).

Acesta produce alergii grave,cu urmatoarele simptome: infundarea cailor respiratorii,stranut,etc.Problema majora e ca,uneori acesti acarieni(excrementele mai exact)pot produce si ASTM bronsic.

Ei traiesc in covoare,draperii,saltele.

Acarienii ocupa locul doi in lume ca declansatori de alergii.

(exista teste pentru a afla daca aveti astfel de alergii)

In concluzie,eu cred ca tu ai purici in casa,cu siguranta(pt ca i-ai vazut)

Si punctele de pe piele sunt muscaturile lor.

Citind pe aici pe forum,spuneau fetele ca exista solutii speciale pentru a-iinlatura.Intreaba la farmacie.

Si ti-as recomanda si o vizita la medic,pentru a stabili daca sunteti alergici,si la ce anume.

In speranta ca te-am ajutat cat de cat,

ladyJ

multumesc pentru sfat! parca purici suna....[:D]

Da, i-am vazut...copilul meu s-a jucat in gradinita din fata blocului, acolo unde stau pisicile la soare...[bang][bang][bang]

fara sa realizez ca sau umplut si din cauza caldurii; azi am facut curat luna, am fiert lenzeria si am aspirat plus batut covoare si date cu otet...am intrebat si la veteriranr si m-a intrebat daca am mai vazut...nu, de atunci!zice ca se poate sa fi fost adusi pe picior, pantof... etc dar nu au avut titmp de ...

cel mai grav estge ca razvan este plin de bube si noi avem cateva, darnoua nu ne-au mai iesit la el ies 2-3 in fiecare zi!

maine mergem la medic...

Aveti grija de voi...

omul cu... banca la cap! www.bankingjobs.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...