laura1000 Publicat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 25, 2007 Buna! Am facut acum vreo doua luni un examen al secretiilor vaginale. Rezultatul acestuia a fost : celule epiteliale pavimentoase, frecvente leucocite si frecventi bacili gram pozitivi. Nedumerirea mea consta in faptul ca inainte de acest examen am avut unele simptome ciudate care au constat in mancarimi, nevoia de a urina des, o senzatie ciudata dupa urinare. Dupa analiza, insa, nu a rezultat decat ceea ce am specificat mai sus. Am facut un tratament cu ovule cervugid. Secretiile au revenit la normal, insa a ramas o mica mancarime. La un nou control mi s-a zis ca nu e nimic si mi-a prescris spalari cu tantum roza si apoi inca o cura cu cervugid. Acum....problema e ca mi-a revenit acea senzatie pe care o avem : urinare deasa, mancarimi, disconfort. Secretiile sunt aproape lichide......Care poaet fi problema??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinia345 Postat Iulie 16, 2007 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2007 Problema nu stiu care poate fi doar ca tratamentul nu a fost eficient.Schimba medicul,eu asta as face. Lav Natalia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.