carla2005 Publicat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 25, 2007 I-a traznit sotului sa-i fac sarmalute in foi de vita! Poate imi dati si mie o reteta sau imi vindeti vreun pont cum sa le fac sa iasa gustoase! Ceva secrete culinare la acest fel de mancare fiindca eu pana acum nu am mai gatit asa ceva si stiu ca fiecare fel de mancare are un mic secret al lui! Multumesc! carla2005 de [bebic]Alexandra Maria 16.11.2006id="red">id="size2"> Alexuta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 Nu e mare secret, carnea se prepara la fel ca si cea obisnuita pentru sarmale, frunzele de vita le oparesti putin (dar putin de tot), infasori sarmalele si le fierbi in apa, cand sunt aproape fierte scurgi din sucul format si il amesteci cu bulion, torni inapoi in oala si mai fierbi (sau dai la cuptor, sunt si mai gustoase). Aceeasi metoda de preparare se poate folosi cu frunze de tei sau de gulie.id="Comic Sans MS"> Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudela Postat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 As adauga faptul ca foile de vita le oparesti in apa in care ai adaugat si putina sare...In rest, compozitia e cea de la sarmalele in foi de varza.. De asemenea, poti pastra foi de vita la congelator tot asa oparite si puse in pungute. http://new.photos.yahoo.com/jidovuclaudia/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Iunie 25, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 Multumesc pentru raspunsuri..in cartea mea de bucate nu scria nimic de oparirea frunzelor de vita de vie dar aveam eu un feeling ca trebuiesc oparite! carla2005 de [bebic]Alexandra Maria 16.11.2006id="red">id="size2"> Alexuta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 Eu le fierb in bors (cam o cana de bors si 2 de apa), ne plac mai mult asa...mai acrisoare[;)] Noi le mancam cu smantana deasupra, sunt deliciase asa Cata si [copil] Bianca-Mariaid="red">(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copilid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kim222 Postat Iunie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 25, 2007 Eu adaug si feliute de lamiie in oala in care fierb. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Iunie 26, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2007 Le-am pregatit ..acuma am terminat, astept maine parerea sotului si va anunt ce nota mi-a dat! Va multumesc pentru ponturi! carla2005 de [bebic]Alexandra Maria 16.11.2006id="red">id="size2"> Alexuta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LuisaTL Postat Iunie 26, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 26, 2007 Buna, Frunzele de vita de oparesc foarte putin in apa cu sare si se scot imediat de indata de si-au schimbat culoarea. Sunt foarte buns intr-adevar![cheers] Luisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla2005 Postat Iunie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Deci am urmat intocmai instructiunile, totul a iesit OK insa cred ca foile de vita au fost cam batrane ca sunt tari...oricat le-am fiert tot tari au ramas! :(( carla2005 de [bebic]Alexandra Maria 16.11.2006id="red">id="size2"> Alexuta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.