Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Continuare la "Cazul Sara"

Recommended Posts

Veti spune ca sunt noua pe acest forum, nu am cunostinta de multe cazuri ajutate de aceasta comunitate si ca am postari putine dar v-am urmarit continuu de cand m-am inscris.

Am postat si la subiectul anterior dar, o perioada nu am mai avut posibilitatea sa am acces la net. Cand am citit cum s-a denaturat subiectul am ramas foarte surprinsa.

Cunosc solidaritatea membilor DC pentru ca si cazul copilului meu a fost subiect pe acest forum anul trecut (Radu 4 ani - limfom malign).

La acel moment nu am avut posibilitate sa va urmaresc, dar dupa aceea, si chiar astazi, plang cand recitesc acele subiecte.

Am vrut sa multumesc, dar nu am avut putere atunci, acum am.

Sa stiti ca inteleg cel mai bine ce este in mintea si in sufletul parintilor. De fapt in mintea lor nu cred ca mai este ceva rational. Devii un robotel care executa tot ce spune medicul. Daca le-ar cere sa stea in cap si copilul lor se va face bine, va garantez, ca ar fi in stare sa o faca.

Faci orice pentru el.

Faptul ca nu au fost anuntati parintii despre aceasta campanie nu inseamna ca sunt vinovati pentru ca au reactionat asa.

Si noi am strans fonduri si, de fiecare data cand se initia o campanie, eram intai consultati. Chiar si pe celalat subiect s-a pus problema ca, in ziua de azi, exista multi impostori.

Era normal ca parintii sa se ingrijoreze. Nu este o situatie in care poti sa faci o surpriza.

Asa ca nu cred ca merita sa fie inchis acest subiect.

Acest copil se afla intr-o situatie foarte serioasa si are mare nevoie de orice fel de ajutor.

Nu-l abandonati!

Sara, tu sa ai mai mult noroc decat copilul meu!

Alina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns
  • Administrators

unul dintre motivele pentru care a fost inchis cazul este si faptul ca nu s-au trimis actele medicale cerute de regulamentul forumului. in plus - acum am stabilit o regula noua care cere ca fiecare caz care implica un minor sa aiba si o cerere semnata de parinti sau tutori.

acum consider ca am raspuns intrebarii tale si am sa inchid acest subiect.

[dc]

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">

special:id="red">www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...