Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pofte, pofte si iar pofte! Dar silueta?

Recommended Posts

Hello burtici! :)

Deschis subiectul curioasa de ce pofte va napadesc.

Salivez in continuu, nu ma mai pot uita la reclame ca imi trantesc astia animatii cu milka, poiana, cremvursti la borcan. Slava domnului ca inca nu ma tenteaza Whiskas :P

Sunt in saptamana a noua si imi vine sa mananc numai margarina rama yogurta pe paine cu rosii. Am mai descoperit bomboane cu umplutura de praline la cofertaria Liliana de la Miciurin (Turda cu 1 Mai). Ma abtin la dulciuri cat pot. Am luat 1 kg. Of of, nu intentionez sa pun mai mult de 13 kg (asa cum mi-a zis doctorita). Sunt o tipa obsedata de greutate si am fost slabuta toata viata.

Va pupacesc! Voi cu ce va delectati?

Anca [pup]

9+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

..eu una ..acum cu o omleta cubranza si compot rece de visine..[:D]..sarcina usoar in continuare si fara complicatii pana la termen..sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos!!..eu nu am avut nici o pofta pana acum asa ca nu pot ajuta...dar nu te mai uita la reclame ca cine stie pe ce ti se pune pata[:D]..eu am luat pana acum 8 kg ...si eu imi doream sa ma opresc pe la 13 ca am fost mereu o slabuta insa nu cred ca se va putea..in ritmul asta..nu pot sa zic ca mananc mult chiar mananc la fel ca inainte de sarcina insa se depunde tot..inclusiv apa[bang]

ROXANA [gravi] 22+ [baietel] GEORGE IONUT

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Eu am ce am cu ciocolata,in rest mananc exact ca si inainte de sarcina,de toate,nici mai mult nici mai putin,n-am avut greturi si nici sensiblitate la vreun miros,am fost slabuta,acum la 28 de sapt.am luat 7 kg,sper sa nu ma fac maaare cat o zi de post nici in continuare,nici burtica nu-mi este foarte mare,ba din contra mi se spune ca imi este mica de m-am alarmat insa mi-a spus medicul sa stau linistita fiindca imi este exact asa cum trebuie sa fie la varsta sarcinii pe care o am.Lumea imi spune ca imi prieste sarcina deoarece arat foarte bine,sper sa nu fie complimente gratuite...singura problema e ca talia pe care am avut-o inainte si care era una de invidiat nu cred ca o voi mai avea vreodata dupa nastere,am inteles ca nasterea deformeaza,intr-o masura sau alta,depinde de corpul fiecarei femei si cum intotdeauna m-am mandrit cu talia si soldurile mele...[q]...cu pofte sau fara,deformate sau nu ,sanatoase sa fim la fel ca si bebeii nostri,pana la urma asta e tot ce conteaza !

Mirela 28+ si 90%[baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...