J G Publicat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 27, 2007 Hello, Va rog sa-mi povestiti si mie, ma refer la cele carora li s-a aplicat masaj (manual, ma refer) anticelulitic cu succes - cum trebuie facut? Zilele astea vine la mine o doamna care sa-mi faca si vreau sa stiu daca face bine. Nu mai zic ca trag si eu cu ochiul sa-mi aplic cu succes crema in fiecare seara. (apropo, mi-am lua Noche y Dia si dupa ce imi fac un masaj de 3 minute incep sa ma inrosesc si ma ardeee... e normal? In plus, o sa suport masaj energic in conditiile astea? are efect?) J si Carlita Carliontz (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Masajul anticelulitic e relativ dureros. Practic "pisca" grasimea, nu stiu cum sa explic mai bine. Eu am facut in citeva rinduri. Nu stiu ce sa-ti spun, eu rezist bine la durere. In general persoanele care fac masaj se adapteaza dupa client. O sa-ti faca atit cit suporti. Treaba cu crema anticelulitica nu are nici o legatura. Mie mi-a placut masajul asta, as mai face oricind. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEASOUL Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Masajul anticelulitic este intr-adevar dureros.O prietena si-a facut in speranta de a mai scapa de celulita si dupa 3 saptamani,nu a mai rezistat.Isi facea de 2 ori pe saptamana,probabil si de aceea insa avea foarte multe vanatai pe picioare si o dureau toate cele.Poti incerca crema+sport si cu o alimentatie sanatoasa,asa ai cu siguranta mai multe rezultate. Eu am incercat cu supliform+folie pe picioare si abdomen dupa care sport(cel putin 30 de minute pe bicicleta).Transpiram si pielea era vizibil mai fina.A trebuit sa renunt din pacate asa ca rezultate spectaculoase nu am avut:( M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca... Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la munca daca duminica e zi libera ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 E dureros si se lasa cu vanatai.Se face f energic, atat cat suporti. Daca rezisti efectele chiar se vad.E mai bun , dupa parerea mea, decat electrostimularea. Anca mami de Buburuz Andrei[copil] (13.02.2006) Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 dar maseuza buna aveti? sau unde faceti masajul anticelulitic?mie mi-ar fi comod sa imi vina acasa, dar nu am pe cine sa chem... Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iunie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Multumesc mult. Sper sa fie ok, sa suport, mai ales ca v-am zis, crema pe care vreau sa o folosesc cam ustura dupa aplicare. Dar ce conteaza??? Trebuie sa scap de celulita. Amik daca vrei ti-o trimit si tie pe doamna care vine la mine, daca e ok. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira_m Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Daca se lasa cu vanatai, e mai bine de facut iarna, nu vara! Nu de alta dar trebuie sa te infofolesti ca sa nu sperii lumea!id="green"> Don't talk unless you can improve the silence!id="orange"> Mamiid="red">id="size4"> [indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iunie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Mira esti draguta! Ai dreptate dar daca face de la genunchi in sus e ok, ca nu port nimic deasupra genunchilor. Si la plaja nu merg asa umflata si portocalizata. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Fetelor...nu e bine daca se lasa cu vanatai. Eu am avut o maseuza care m-a invinetit toata. Si ma durea de nu ma puteam aseza nici macar pe pat dupa primele sedinte. Cand m-am dus la un salon si m-a vazut fata de acolo, mi-a zis ca nu e deloc ok. Eu nu am crezut-o...ziceam ca incearca sa ma convinga sa renunt la maseuza care vine acasa si sa merg la salon.Apoi am fost la alte saloane(mai exact 2). Si la amandoua fetele de acolo mi-au zis la fel....masajul trebuie facut progresiv astfel incat sa nu provoace vanatai si sa nu fie f dureros. Am facut masaj anticelulitic cu 5 fete la saloane. Fiecare are tehnica ei. Dar nici o fata de la salon nu mi-a facut vanatai. De durut, doare putin. Nu e bine sa se faca vanatai...eu am ramas cu vene sparte. Daca masajul se face progresiv nu e f dureros. Ce am observat eu..maseuzele care sunt scolite de mult au tehnica asta cu vanataile. Cele care au facut scoala in ultimii ani nu sunt de acord cu vanataile. Daca vreti o maseuza buna care vine la domiciliu si cu care puteti negocia pretul, dati-mi PM. ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Masajul anticelulitic doare doar daca intr-adevar ai celulita.Am facut si eu acum cativa ani,durea,dar durerea suportabila,e adevarat ca prea multa celulita nu aveam Referitor la faza cu vanataile, acestea NU trebuie sa existe, e o mare aberatie can maseuza/ul va spune ca masajul are efecte cand va invinetit, sa nu credeti asa ceva.Un maseuz bun care isi stie meserie nu o sa va invineteasca nicioata, tb sa sti cum sa apuci sa nu produci vanatai.Pe mine nu m-a invinetit niciodata maseuza mea(de care imi e si asa dor[:D]. Bafta la masaje. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.