Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebe de 3 luni suge degetul

Recommended Posts

Salut

Sunt nou nouta aici pe forum, va rog sa ma ajutati si pe mine, uite de cateva saptamani bebica mea de 3 luni si-a descoperit degetul mare si nu mai vrea suzeta sub nici o forma (inainte eram mai prieteni cu ea). Cu exceptia orelor in care doarme profund (noaptea pina pe la 3) ii mai mereu cu el in gurita, m-am tot luptat cu ea, i-am pus manusi dar degeaba. Intr-adevar ea nu este alaptata la san, probabil asa isi inlocuieste momentele alea unice. Lumea din jurul meu insista sa nu o las, sa nu isi formeze un obicei dar am impresia ca deja nu mai pot face mare lucru. A mai patit cineva asa ceva?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Milene, si noi ne-am confruntat cu asta.

Bona a reusit sa il dezvete de acest obicei, dar metoda aleasa nu a fost tocmai 'ortodoxa': dupa ce ii masa gingiutele cu Calgel, ii punea pe suzeta ceea ce ii ramanea pe deget. A functionat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...

O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Paginuta mea de web

Milene- exact asa am patit si noi la 3 luni.Vlad este alaptat la san si are aproape 5 luni si nu mai vrea deloc suzeta (de care ziceam ca nu se va desparti prea curand), de fapt daca i-o pun in gura o scoate si se joaca cu ea. De la 4 luni nu mai suge atat de des degetul doar cand e obosit si trebuie sa adoarma In rest ii dam inele de dentitie, jucarii cu care se joaca si pe care bineinteles le baga in gurita.

Eu zic sa stai linistita...probabil e doar o faza.

[mamica] de Vlad-Matei(31.01.2007)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...