Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fragilitate capilara - remedii?

Recommended Posts

Fetelor, dupa masajul anticelu mi-au aparut capilare sparte pe coapse. Nu sunt f. vizibile, da' io le vad! Daca dau cu degetele pe zonele cu pricina devin vizibile capilare.

Aveti idee daca procesul e reversibil si cu ce crema ma pot da ca sa dispara bestiile?

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu stiu ca doar laserul le rezolva!

Se spune ca uleiul de catina(masaj usor in locurile cu pricina) le-ar micsora, subtia, si in final cica ar disparea...la mine nu a mers, asa ca astept sa nasc si apoi cat de curand merg sa indepratez si eu"bestiile"[:D]

[gravi]35+ bb Kevin Alexander

vacanta Brasil

foto burtik

Sea Paradise

Exista solutii chirurgicale si atat laserul si injectiile , dupa care se poarta vreo 20 de zile niste pantaloni speciali.Si este scump , fiind nevoie de cateva sedinte , depinde si de gravitatea prb.In cele mai multe din cazuri vinisoarele sparte se intind , vara sunt cele mai pacatoase , atunci apar mai multe.Ce-ai putea face sa iei un tonic venos cum ar fi Detralex , Tarosin nu afecteaza functia ficatului , primul este scump 27 lei celalalt e mai ieftin , dar dupa ce le-am luat cred ca primul e mai eficient.Evita statul prelungit in miscare , in afectiunile venoase e recomandat innotul , sa tii picioarele mai sus cand dormi , sa eviti statul picior peste picior , dusurile reci stimuleaza circulatia periferica , in fiecare zi ar fi bine sa faci 5-10 min pozitia lumanarii.La mine in unele parti au disparut , dar mi-au aparut in altele.Cred ca voi apela la chirurg , dar tin sa-ti spun ca nu-ti garanteaza reaparitia lor.

http://community.webshots.com/user/denisabia

Si eu ma confrunt cu problema asta vara, chiar daca intr-o faza incipienta.

Totusi curaj sa apelez la laser nu am! Imi e frica sa nu ma pigmentez!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

Fetelor, e cumplit cu vinisoarele astea... pe la 35 de ani mi-au aparut primele... acum, la 41 de ani, am o gramada.

Mie mi-a spus medicul ca, daca este genetic (bunica a avut asa ceva) degeaba dai banii pe medicamente. Am luat vreo 3 luni un produs de la Walmark (Varixinal - fara rezultate), acum am trecut pe Detralex, dar e cam scump, intr-adevar. Trebuie 2 cutii pe luna si costa 27 lei una. Nu stiu daca voi avea succes, incerc si eu...

Ramane doar chirurgia estetica, am inteles ca se injecteaza cu o substanta si se "sclerozeaza", devin albe si nu se mai vad. Cred ca ar trebui sa fac credit la banca ca sa le rezolv pe toate....

Intr-adevar, masajul este contraindicat, de asemeni epilatul cu ceara fierbinte...

Stei cineva cat costa si unde se face asa ceva in Bucuresti ???

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Acum am vazut pe net ca a aparut o crema la Avon ptr capilare dilatate, dar e cam scumpa (580.000 lei), nu stiu daca o face vreo branza... A incercat cineva?

Mai sap si daca mai aflu ceva vin la raport.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...