Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Problema !

Recommended Posts

M-am "imbogatit"de prin bazinul de la pedichiura sau nu stiu de unde cu o veruca ,neg sau ce o fi care arata cam asa :

la degetul mare pielea este ingrosata (pe o parte )se pare ca s-a extins un pic si sub unghie ,nu doare ,dar nu se poate taia sangereaza foarte repede .

Am incercat cu tot felul de tratamente locale ,dar degeaba.

As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o astfel de problema si cum a rezolvat-o?

Astept cu interes raspunsurile voastre ,multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut la degetul mare de la mana, mi le-am cauterizat(erau 2 veruci) si totul e ok .

Problema la tine este ca va trebui sa intre si sub unghie deci sa scoata o parte din ea .

Se face insa sub anestezie locala si nu simti nimic nimic.

Iti sugerez sa mergi cat mai repede , ca sa nu se extinda sub toata unghia si sa fie mai rau...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

quote:Originally posted by Clover

Se face una programare la un dermatolog despre care ai ceva recomandari pozitive.Grow where you're planted.id="green">id="Georgia">

id="quote">id="quote">multumesc de raspuns dar tratamentele locale au fost facute la indicatia a 3 dr. dermatologidoream raspunsul cuiva care s-a mai confruntat cu o asemenea problemaoricum merci de intentie!!

quote:Originally posted by XIO

Eu am avut la degetul mare de la mana, mi le-am cauterizat(erau 2 veruci) si totul e ok .Problema la tine este ca va trebui sa intre si sub unghie deci sa scoata o parte din ea .Se face insa sub anestezie locala si nu simti nimic nimic.Iti sugerez sa mergi cat mai repede , ca sa nu se extinda sub toata unghia si sa fie mai rau...http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

id="quote">id="quote">multumesc de raspuns.am sa incerc iar la dermato desi am sugerat ideea cu cauterizarea mi s-a spus ca trece cu trat local.

Eu am avut anul trecut o veruca plantara, e o minunatie foarte dureroasa, parca mergeam pe oua, asa schimonosita eram.

Eu am folosit un unguent din farmacie "veruca heal and seal".(chiar asa se cheama) E in jur de 20 lei, poate mai scump, dar dupa aproximativ o luna de tratament, a trecut si nu a mai recidivat.

Vlad-Sebastian

quote:Initial creeata de ariana31

M-am "imbogatit"de prin bazinul de la pedichiura sau nu stiu de unde cu o veruca ,neg sau ce o fi care arata cam asa :la degetul mare pielea este ingrosata (pe o parte )se pare ca s-a extins un pic si sub unghie ,nu doare ,dar nu se poate taia sangereaza foarte repede .Am incercat cu tot felul de tratamente locale ,dar degeaba.As vrea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o astfel de problema si cum a rezolvat-o?Astept cu interes raspunsurile voastre ,multumesc.

id="quote">id="quote">Suna a autodiagnostic, de-asta ti-am zis sa mergi la dermatolog.Incearca sa iti intaresti sistemul imunitar si sa iei vitamine din complexul B. Se pare ca cel mai rapid tratament e sa sufoci negul punand mereu leucoplast pe el, desi nu vad cum ai face asta vara.Grow where you're planted.id="green">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...