petaluda Publicat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 27, 2007 Vreau sa imi schimb coafura pt vara, si as fi vrut sa fac ceva diferit si cu nuanta parului, nu doar tunsoarea. Coafeza mea mi-a propus sa ma faca blonda inchis, cu suvite foarte fine, ca decolorate de soare cramel si blond mai deschis. Eu natural sunt bruneta, o nuanta ciocolatie, cu reflexe aramii cad bate soarele. Ma tenteaza experienta, dar am cateva intrebari la care sper sa imi puteti raspunde voi, cele ce ati fost/ sunteti vopsite blond: - cum se impaca parul blond cu sprancenele de bruneta ? - cat de des trebuie sa va duceti la coafor pt a reface radacinile crescute ? Se pot face si acasa cu vopsea din super-market ? - daca nu imi place cum iese nuanta, ma pot vopsii peste in nuanta mea naturala, sau nu prinde vopseaua peste vopsea? - se strica parul de la vopsit ? Poate fi protejat cu masti de par, balsam...? - cum pot sa stiu daca mi s-ar potrivii blondul ? Multumesc ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocebine Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Eu sint bruneta vopsita blond mai inchis dupa care am suvite deschise... -Spincenele le decolorez o tzira atunci cind ma si vopsesc -ma duc cam la 6-8 saptamini sa imi faca radacinile si la vreo 4 luni pentru suvite -daca nu iti place, oricind te poti vopsi la loc...din deschis oricind te poate face inchis -parul se va strica nitel de la vopsit...se usuca si se face ceva mai aspru...fa tratamente mai des (masti pentru par hidratante)..in plus parul decolorat blond e mai poros si retine mai multa apa...deci il vei usca mai greu -incearca o peruca la un magazin sa vezi daca iti sta bine blonda Anamaria "After all is said & done, more is said than done." id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petaluda Postat Iunie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 Ocebine, multumesc de raspuns, sprancenele cu ce le vopsesti ? Ti-le face la coafor sau le faci tu acasa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Iunie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 27, 2007 La coafor! La fel am procedat si eu, mi-am deschis sprancenele (arata foarte aiurea o blonda cu sprancene inchise!) J si Carlita Carliontz (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Criss75 Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 quote:Originally posted by J GLa coafor! La fel am procedat si eu, mi-am deschis sprancenele (arata foarte aiurea o blonda cu sprancene inchise!)J si Carlita Carliontz (05.02.2006)id="quote">id="quote">Si eu imi vopsesc parul blond, de ani buni, si odata am facut greseala sa-mi decolorez si sprancenele si aratam ca naiba. De atunci le las la culoarea lor naturala, care e un saten inchis. Insa nu le-as mai decolora sub nici o forma. Bine, nici chiar foarte inchise nu arata bine, negre in nici un caz. Insa cred eu ca sprancenele trebuie sa fie mai inchise putin decat parul. Nu mi se pare ok o blonda cu sprancene blonde... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kya Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 Initial creeata de petaluda - cum se impaca parul blond cu sprancenele de bruneta ? Eu sunt vopsita blond (un blond mai inchis, coniac sau miere) si cu sprancenele satene natural. Nu le-as vopsi, pentru ca ar arata ciudat. Sunt doar pensate, nu foarte groase, si mi se pare ca se potrivesc bine.id="blue"> - cat de des trebuie sa va duceti la coafor pt a reface radacinile crescute ? Se pot face si acasa cu vopsea din super-market ? Merg cam o data la 2 luni. Se poate si cu vopsea cumparata de tine, dar risti sa nu-ti iasa nuanta, sau sa nu fie uniform. La coafor e mai comod si mai sigur.id="blue"> - daca nu imi place cum iese nuanta, ma pot vopsii peste in nuanta mea naturala, sau nu prinde vopseaua peste vopsea? Da, atata timp cat treci de la deschis la inchis, merge foarte bine.id="blue"> - se strica parul de la vopsit ? Poate fi protejat cu masti de par, balsam...? Daca te vopsesti prea des, sau gresit, atunci se strica. Eu ma dau la fiecare spalat cu balsam special pentru par vopsit, mai pun masti, si am un ser special (professional cumparat din salon) care protejeaza si impotriva soarelui si a caldurii. Pana si coafeza ma lauda ce par sanatos am. Asa ca se poate!id="blue"> - cum pot sa stiu daca mi s-ar potrivii blondul ? Incearca cu o peruca, sau cu programe de calculator.id="blue"> Multumesc ! Cu placere, si incearca blondul, ca cica blondes have more fun!id="blue"> Kya --------------------------- God didn't bring me this far, to leave me here!id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 Pai sprancene decolorate nu cred ca merg, poate doar vopsite intr-un saten mai deschis. Eu sunt satena dar am sprancenele negre, aproape. Daca m-as face blonda clar le-as vopsi intr-o nuanta mai blanda ca sa nu arat ca Madonna in anii '80[vampa]. ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lilina Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 idem ocebine am fost si bruneta si roscata si suvitata, acu' sunt un blond mediu spre inchis...si as vrea sa ma mai deschid eu sunt satena cu sprancene negre !!! si le vopsesc si pe ele un pic o data cu parul am redescoperit de curand vopseaua L'oreal...de care am fost dezamagita mult timp...pe cand eram bruneta acu vad ca e muuult mai buna, e mai scumpa ca garnier sau pallette, cu care ma faceam....dar e si cu mult mai buna Lilina siid="red"> [bibe] Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)id="blue"> cum s-a nascut bebe id="orange">site-ul lui bebe id="green"> varsta lui bebe id="red"> JUCATI TRIBURILEid="red"> "Is nice to be important, but is more important to be nice" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petaluda Postat Iunie 29, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 multumesc fetelor! peste cateva saptamani am sa ma duc la coafor, oricum apoi plec in vacanta deci am timp sa repar boroboata daca iese aiurea :) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.