Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Interzis barbatilor!

Recommended Posts

Este vara si gandul ne fuge tot mai mult la apa marii si la zilele de odihna. Exista un loc mai putin obisnuit pentru vacanta, unde femeile interzic accesul barbatilor. Sa fie aceasta o noua tendinta a independentei femeii contemporane?

Din aceasta luna, femeile italiene se aduna la prima plaja numai a lor. Loc in care stau un scurt timp pentru a inota si a se relaxa departe de ochi iscoditori si discutii despre fotbal.

Pe plaja Adriaticei se vor intalni femeile italiene in fiecare vara in locul unde se simt solidare, asa cum spune managerul plajei, Francesca Ravaglia. id="size3">

http://bp2.blogger.com/_OyKkPZ2Llek/RnrTfbHNnMI/AAAAAAAABnY/1HwShPbzN48/s1600-h/antiuomo.jpgid="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Exista si sali de gimnastica cu membri doar de sex feminin...eu una am preferat aceasta varianta...

Nu vad de ce nu ar exista aceasta optiune...nu inseamna ca excluzi barbatul din viata ta daca ocazional te duci singura la o asa plaja...

Cluburi exclusiv dedicate barbatilor au existat de mult timp (si aici nu ma refer la cluburi de "fetitze"[:D])...ci unde schimbi o vorba, fumezi un trabuc...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

id="red">

Ba mie mi-ar place la nebunie!

Prima plaja de anul asta in Romania, am facut-o la mijlocul lui mai.

Langa noi, un grup de libidinosi, dar care se considerau super mari si sexi si tari, figuranti din astia de taraba, plini de bani facuti pe nu-este-clar ce cai (se vedea asta dupa izmenele de firma si ceasurile pe care le purtau)...

Nu numai ca se holbau ca ghiolbanii la fundul meu (care port tanga, asta e! si chiar imi sta bine[;)]), dar ce le iesea pe gura... nu va pot reproduce! Barbatu-miu fierbea in el deja!

Asa ca as vota pentru o plaja de gagici!

Pe vremuri, adica acum vreo 30 de ani, exista in Cluj un restaurant numit "Intim", in care numai femeile aveau voie! Mama m-a asigurat ca era un loc'sor tare placut :-). Bine, pe vremea aceea si caminele studentesti erau "intime", dar nu in sensul in care sunt acum, ci baietii aveau interdictie de a intra in caminele fetelor mai departe de camaruta portarului. Oare ce ar spune fetele din ziua de azi de chestia asta?[hippi]id="teal">id="Comic Sans MS">

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.

Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

id="size1">id="teal">

quote:Originally posted by Clover

E Anca, ia sa iti explice acu fetele musulmane ca de fapt tu esti de vina pentru cele auzite. Daca nu iti pui si tu o rochita de mamaie sa te acoperi.Grow where you're planted.id="green">id="Georgia">

id="quote">id="quote">[:-)))][:-)))][:-)))][hopsieu] da' ele se dezbraca la plaja?Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...