Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Operatiunea olitza- totusi, cand o initiem?

Recommended Posts

Am un baietel in varsta de 8 luni. M-am documentat si eu intr-o oarecare masura in privinta introducerii olitei si am aflat lucruri destul de contradictorii. Unele surse sustin ca ar fi inutil si chiar periculos sa introducem obiectul inainte de 1 an (controlul sfincterelor ar fi posibil abia pe la 18 luni, sau cam asa parca -nu sunt sigura daca retin bine-), altele (mai ales mame cu ceva experienta) spun ca au folosit-o cu succes de la 7 luni. Ma gandesc ca generatia noastra asa a crescut, iar scutece nu mai avea nici un copil dupa varsta de 1 an. Voi ce credeti? Ar trebui sa incep sa pun copilul pe olitza? Cum se procedeaza? Respect un orar in fiecare zi? (in conditiile in care copilul nu "presteaza" neaparat la aceeasi ora zilnic)

Astept parerile voastre pro si contra, tehnici si sugestii.id="green">

[mamica]Andra si [copil] Vladutid="green"> (14.10.2006)id="green">

puiul meu creste...id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu m-am chinuit degeaba, de pe la 9 luni, cu pauze, il tot asezam pe olita. De abia cu doua luni inainte de 2 ani a inceput sa faca efectiv. Inca n-am scapat de pampersul din somn si de afara pentru ca s-a scapat odata pe el afara si a fost jale mare, i-a fost rusine, a plans de parca cine stie ce s-ar fi intamplat, asa ca mai astept un pic.

Parerea mea e ca la 7 luni e mult prea devreme!

Cristina si [aerob] Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...