Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

eco 3 D in Cluj

Recommended Posts

Buna gravidute din Cluj. As vrea si eu sa fac un eco 3D, dar mi-e teama ca voi pati ca si acum o luna la eco 4D.

Pentru cele care nu ati citit subiectul postat de mine " eco 4D mare dezamagire", am sa va povestesc pe scurt ce am patit. M-am programat la eco 4 D la ISO-X, pe str. Eminescu, cand aveam 25 de saptamani si spre marea mea dezamagire nu s-a putut vedea nimic. nu stiu exact care a fost motivul, dar Dr. Cruciat care a facut eco mi-a zis ca nu poate sa prinda imaginea, se vedea totul ca in ceata. Dupa ce am platit 2 milioane ( nu stiu exact pt ce am mai platit banii astia) , mi-a zis sa-mi mai fac o programare peste o luna. dar mie mi-e teama ca voi pati la fel si iar voi da banii de pomana. Vreau totusi sa am si eu o amintire cu bebelusul meu, asa cum am vazut si la alte viitoare mamici.

Cineva m-a sfatuit sa-mi fac eco 3D, ca este cam acelasi lucru, in grigorescu, la Policlinica aceea de la Taietura Turcului, la Dr. Bran, sper ca am retinut bine. Cele dintre voi care ati fost acolo puteti sa-mi spuneti cum este? Merita facuta? Dati-mi mai multe detalii va rog. S-ar putea totusi sa nu se vada ca si la celalalt eco??? Multumesc frumos

[gravi]29+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

N-ar fi mai bine sa postezi intrebarea ta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102964. Eu n topic al mamicilor si al gravidutzelor de Cluj, ma mir ca nu l-ai gasit pana acum! [flo]

Nuami bine tie si lui bebe! Succes la eco!

[gravi] LIA si [fetita] domnita Miruna Demetraid="red">id="Verdana">

Am inceput numaratoarea inversa!

Mai avem 5id="size4">id="red"> saptamani!id="Comic Sans MS">

Eu am facut eco 4D la Gine 1 la Stamatian si am niste poze superbe! Nu inteleg cum sa nu se vada nimik!

Si chiar acum cateva zile am fost la eco 3D, la dr meu Muresan, centru Medstar si am mai obtinut o poza frumoasa cu bebelina! Sint solutii, hai la topicul de Cluj!

Gabriela [gravi] 28+ [fetita] Sara

http://good-times.webshots.com/photo/2587671790101238803tqsFwl?vhost=good-times

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...