Anuska Publicat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Publicat Iunie 29, 2007 Am citi ca e o bautura cu gust de Cola imbogatita cu nu-stiu-cate plante, pe care daca o bei slabesti minim 0,800 kg pe zi sau 7 kg pe saptamana.... Cam mult dupa parerea mea.... Aaaaaaaaa si cica nu trebe sa tii regim. Imi miroase a.... , dar am zis sa intreb si eu... In fine! Ati auzit/stiti ceva de asta? [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze noi cu familionu'id="maroon"> Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon"> Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryam Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 Chiar ieri am primit un plic de la firma asta. "Norocul" meu este ca acum cateva luni am comandat de la ei o chestie pe baza de plante, tot ptr slabit si de atunci tot primesc... Sincer nu mai cred in minunile astea de slabit. Vroiam sa scriu la sb cu reductil dar nu mai e pe aici, eu am luat vreo 3 luni redact (o varianta produsa in syria a reductilului) si am slabit f mult. Luasem si in ro reductil, de care am fost f dezamgita. Desi compozitia este aceeasi efectele adverse si contraindicatiile difera pe cel romanesc! "Citeste...in numele Domnului tau care a creat!!!" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magduta-sv Postat Iunie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 29, 2007 Ideal ar fi sa existe asemenea elixiruri minune...dar nu cred ca poate fi adevarat.Am fi toti slabi acum, daca si-ar face efect toate aparatele,cremele, pastilele si licorile minune prezente in exces in farmacii, la tv, in magazine( fara dieta).[^] De aur ramine miscarea combinata cu o dieta usoara.Succes! Magduta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arouen Postat August 20, 2007 Raport Distribuie Postat August 20, 2007 Am cautat si eu pe internet si exista un site de promovare. http://www.sveltcola.ro. Si eu sunt destul de confuza dar cred ca o sa le trimit un email sa vad ce imi raspund. Chiar mi-as cumpara daca as sti ca functioneaza. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianai Postat August 20, 2007 Raport Distribuie Postat August 20, 2007 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 21, 2007 Raport Distribuie Postat August 21, 2007 Si mie imi suna a teapa. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iubika Postat August 21, 2007 Raport Distribuie Postat August 21, 2007 quote:Originally posted by AdrianaiEste o mare teapa. Nu va sfatuiesc sa luati asemenea prostii. Am lucrat pentru ei si stiu.WARNING: I have an attitude and I know how to use it!id="quote">id="quote">Hehe, mai da`ne detalii din interior [;)]Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1"> The Cutest Babies!id="size1"> Zambiti, va rog! id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple">Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianai Postat August 21, 2007 Raport Distribuie Postat August 21, 2007 Am gresit, nu este adevarat! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 21, 2007 Raport Distribuie Postat August 21, 2007 quote:Originally posted by AdrianaiAproape toate produsele lor sunt luate de la laboratoarele medica, dar cu un adaos comercial de 300%. id="quote">id="quote">Adica am putea gasi SveltCola de 3 ori mai ieftina la laboaratoarele medica?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anuska Postat August 21, 2007 Autor Raport Distribuie Postat August 21, 2007 Mda....... Ma cam lamurisem eu ce si cum.... dar deh "curiozitatea omoara....." Asa e! Daca te prind in baza lor de date "castigi la greu" [:-)))][:-)))][:-)))] [;)]*********************************id="orange">[;)] Poze noi cu familionu'id="maroon"> Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasaid="maroon"> De la botezul Teodoreiid="orange"> Din parcul Tineretuluiid="maroon"> Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red"> si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.