Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lotiune de corp cu efect bronzant !

Recommended Posts

Fetelor,ce parere aveti despre aceste lotiuni,sunt sau nu sunt daunatoare,ati folosit asa ceva pe parcursul sarcinii ? Eu folosesc lotinue de corp hidratanta cu efect bronzant de la Nivea si acum dupa 5 zile de folosire consecutiva sunt super bronzata de parca as fi stat la plaja la mare o sapt.[:D] si este un bronz super fain,mie cel putin mi se potriveste tipului de ten,sunt ca si o creola,foarte sexy in contrast cu culoarea parului(negru) si cu culorile hainelor pe care le imbrac(galben,verde,auriu),chiar arat super ,fara sa ma laud,sunt incantata cand ma privesc in oglinda si asta face foarte bine psihicului unei femei ![olala]

[gravi] 28+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincer n-am intrebat medicul doar m-am documentat pe net si stiu ca sora mea a folosit,in rest,cam toate cremele contin chimicale indiferent ca sunt sau nu cu efect bronzant daca e sa o luam asa,si de vopsit mi-am vopsit parul,acum,teoretic studiile spun ca se poate folosi dar e mai bine de evitat pt.a preveni riscurile dar cazuri clare nu s-au semnalat !

mirela [gravi] 28+

Eu cred ca e mai cuminte sa renuntati la cremele autobronzante pe parcursul sarcinii! Eventual uitat-va la compozitie!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

Si eu eram tentata la un moment dat sa folosesc o astfel de crema, drept ptr care m-am apucat de documentat.

Atunci am aflat de la un medic ginecolog, ca numai crema autobronzanta de la Vichy este aprobata ptr femeile insarcinate ptr ca nu contine nu stiu ce chimicale. In rest, toate celelalte sunt daunatoare lui bebe ptr ca intra in piele, pe urma in sange si il afecteaza pe el.

Pana la urma am renuntat la folosirea ei. Am hotarat ca este mai important bebe decat sa arat eu bronzata.

Asta a fost optiunea mea!

Numai bine si sarcina usoara in continuare![flo]

Nana, [gravi] 29+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> [baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Oaspete bb_yasmi

una este crema autobronzanta si alta este crema nuantatoare. eu le folosesc pe amandoua, dar crema nuantatoare contine ffff putin autobronzant.

oricum nu e asa de periculos ca si solarul.

daca e sa te gandesti asa si samponul, sapunul contin chimicale, aproape totul contine cate un ingredient chimic periculos.

_________________________________________________________________________________________________

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi] 22+ [fetita] Yasmina Alisaid="red">

poza eco bb si burtik

Si eu am folosit crema autobronzanta de la Nivea.Acum nu o mai folosesc pentru ca sunt bronzata natural si asta fara sa stau la soare f mult(doar dimineata si seara).Ieseam cam in fiecare duminica si stateam mai mult sub umbrela, iar cand ieseam la soare ieseam cu palarie sau sapca si burtica acoperita.

Apropo de vopsit am cunostinte care s-au vopsit in timpul sarcinii, s-au ferit doar in primul trimestru si au bebei sanatosi tun.Eu cred ca e f important si pentru noi sa avem o atitudine pozitiva ,si sa fim frumoase..Eu cel putin sufar cand ma uit in oglinda la rotunjimile luate , si uneori e bine sa incerc sa fac cat de cat ceva sa arat mai bine in alte privinte daca nu la corp unde sincer nu mai sunt mandra decat de burtica [bebic]. Si cred ca si lui bebe ii face bine o atitudine cat de cat pozitiva a lui mami [ispita]

[gravi] 24+

[baietel] Raul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...