Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bb la piscina de la ce varsta?

Recommended Posts

Bebelusha noastra are 11 luni si este efectiv innebunita de piscina, cind mai vede si copii acolo...as vrea sa stiu daca e ok pt ea la varsta asta sa o bagam in apa de piscina si ma refer la clorul pe care-l contine, credeti ca nu ii va face rau? Mentionez ca este piscina in aer liber si deci nu trebuie sa respire si aerul ala greoi de la o piscina acoperita.

Voi cum ati procedat?

Multumiri anticipate!

Tatiana si[copil]Mariuca (02.08.2006)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

noi am mers cu cea mica la piscina cand avea 1 an si cateva luni(2-3) si atunci i-am pus pampers special pentru apa(acum suntem fete mari)[:D]am dat-o crema pentru protectie solara(neaparat factor mare...noi dadeam cu 50 de la nivea) apoi imediat dupa ce iesea din apa mergeam la dush si acasa o crema de corp pentru bb si totul a fost si este super ok fiindca mai mergem si acum, cu amandoi copilashii, se simt minunat.

numai bine

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

Taty - bebele meu are 1 an si il duc la piscina de la 11 luni, exact cat are al tau. Noi avem piscina chiar in curte...si e terminat dupa ea. I-am cumparat si un colac haios, care are suport pt sezut si prin care ii ies piciorusele si...INOATA!!!! Pana acum n-a avut nicio problema cu clorul.id="Trebuchet MS">

Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006) id="purple">id="Trebuchet MS">

Da, si noi tot la 11 luni am inceput sa mergem la piscina si a fost totul ok... pana in martie cand i-au aparut pe spate cateva bubite. Initial am crezut ca sunt de la caldura sau poate n-o fi clatit bine masina hainutele. In sfarsit, nu le-am dat atentia cuvenita decat in momentul in care am vazut ca au mai aparut inca vreo 3 (pot spune peste noapte). La inceput aratau ca niste mici cosuri, intorcandu-ma de la Deva am intrat la medicul pediatru (Hateg) care a suspectat-o de moluscum contagios. Am fost cu ea la trei dermatologi, doi dintre ei au confirmat diagnosticul si au recomandat chiuretarea, unul a zis ca e prea mica si ca e vorba tot de un virus de aceeasi natura cu mc. Am primit niste pastilute pt stimularea imunitatii si sa ne inarmam cu rabdare. Toti au fost de acord insa ca a luat virusul din piscina. Acu suferim ca trebuie sa ocolim piscinele deoarece mai luptam cu bubitele , mai sunt doua care nu vor nici cum sa cedeze. Tind sa cred ca as fi traumatizat-o degeaba chiuretandu-le, ar fi trebuit in cateva zile sa se umple pe tot corpul, din fericire am ramas cu cele care au fost cand ne-am dus la medic. Insa atunci cand vor fi trecute si vom avea siguranta ca nimeni nu va trage de pe urma noastra cu siguranta vom mai merge la piscina. Noi am fost toata vara la Geaogiu si o singura data la Calan unde nu am stat decat vreo 3 ore dar suficient cat sa scot apa din bazin si sa pun in piscina ei:(. Nu vreau sa te impacientezi, daca e o piscina unde stii ca apa se schimba regulat e ok. Balaceala placuta!

PS: ...sa o faceti si pentru noi

[bere]

pozne-npoze

Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

nu vreau sa fiu rautacioasa dar eu una nu as duce copilul la bazin in ro ... la cat de jegosi sunt si la cat de nepasatori sunt cu igiena mi-ar fi frica sa il duc pe copil la bazin acolo.

il duci la un bazin care sti ca trateaza apa de infectii "sunt chimicale speciala care nu dauneaza omului dar omor microbii din apa" si sti ca se dezinrfecteaza bazinele.. nu e deajuns sa golesti un bazin si sa il pui inapoie apa in el, trebuie spalat adegvat si apa trebuie filtrata si tratata.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Fetelor,sunteti super dragute si saritoare ca intotdeauna, multumesc frumos pt raspunsuri!

Ce sa zic, piscina la care ma refer e la noi la bloc si deci cit de cit e ok, adica nu vin persoane cu igiena precara.

In bazinul mic unde ma gindeam sa o bag pt inceput se balacesc zilnic copilasi insa nu asa mici ca Mariuca. Si ma intreb, copii sunt copii,mai scapa un pisulet pe acolo, apa e putintica (doar de vreo 40 cm)...o fi ok?Sa incep direct cu ea in bazinul mare?

Cit despre faza cu curatatul au curatat-o ei inainte de umplere insa nu stiu cit de bine...apoi iarasi nu stiu cum se face schimbarea apei...caci de golit piscina - nu se goleste toata vara (o fi vreun sistem de "vanturare" a apei insa eu nu ma pricep la de astea...

Cred ca am sa cedez totusi si sa ii cumpar slipi speciali pt bb (sau oare sa ii iau doar o piscina gonflabila si sa o pun acolo?- vedeti ce hotarita sunt[bang].....mai astept pareri,oricum)

Va multumesc mult inca o data!

Tatiana si[copil]Mariuca (02.08.2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...