Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

bb la piscina de la ce varsta?

Recommended Posts

daca e bazinul la bloc trebuie sa aiba o pompa care trage apa pe o parte si o filtreaza si ii da drumu in bazin pe o alta tzeava.

trebuie saptamanal sa vina un om sa verifice apa si sa ii adauge chimicale in caz ca e nevoie.. si pastile de clor "clorul poate fi adaugat si ca lichid, dar cel in pastile e preferat de multi pt ca se dizolva in timp"

eu as cumpara un colac de bb din acela care are si sezut, o palarie de soare, pampers de bb si pusa fata in bazinul mare, e mai curat [:D] - presupun.

uite asa am avut eu la copil si am fost ff multumita de el.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cel de care spuneam ca ne-am petrecut aproape toata vara chiar e spalat si dezinfectat adecvat, chiar plictisitor si stresant de adecvat, celalat asa cum am spus am stat doar cateva ore si nici macar nu am bagat-o in bazin, totuna... am luat apa de acolo. Asta este! De fapt asta vroiam sa subliniez si stai linistita Gabriela, nu o iau ca pe o rautate. De ce crezi ca am plecat atat de repede? Din pacate nu suficient de repede... de la noi pana la Geoagiu sunt vreo 140 km, am optat pt Calan ca era mai aproape si aveam de facut un vaccin in acea seara.

Ce am scris la postul trecut era raspuns la intrebarea "Voi cum ati procedat?" a Tatianei sau cu alte cuvinte ...ca mine faci, ca mine patesti. Si daca ne uitam bine in cazul ei nefiind in Ro 80% din griji poate sa le elimine, restul e constiinta celor care merg la bazin stiind ca au niscaiva virusi sau ciuperci....sau ma rog poate nu stiu:(

pozne-npoze

Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

si eu o pun pe Tia in piscina si are abea 13 luni. ii dau un pampi de apa si colacut si cu palarioara pe-o ureche e asa de faina. daca nu prea e de incredere piscina trebuie neaparat dush dupa in caz ca e prea mult clor sau prea putin

Adela mami de bambi Tia

quote:Originally posted by Gabbriela

eu l-am dus pe julian la piscina de la 6 luniid="purple">

id="quote">id="quote">asa si noi, dar incepem la piscina acoperita. din ce am inteles, la prima iesire in apa a lu bebe nu se pune colac de salvare, tu cum ai procedat? pupici lui Julian. [pup]Ajutati-o pe Dianaid="size1">id="navy">************Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="red">id="size1">************Alaptatul Help-Lineid="green">id="size1">************mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)id="size1">id="purple">

noi avem in curte bazin asa ca primele 2 - 3 ture il tineam eu in brate si nu stateam mai mult de 10 min, mai il puneam pe burta si ii sustineam doar burtica cu o mana, mai pe spate... ideea e ca il lasam sa experimenteze singur apa... si de voria sa isi bage capu sub apa l-am lasat.. l-a scos a tusit si a incercat iara [:D] ... dupaia l-am pus in colacul acela galben.. vezi mai sus... si stateam cu el cate 20 min in apa si ne jucam... la lecti de inot l-am dus de la un an si 6 luni... bazin in aer liber... cursul se numea "mom and me" eram 10 mamici cu 10 bebici si 2 instructori... la lectiile de inot nu avea colac... an de an din iunie si pana in octombrie merge zilnic la lecti de inot.. si acuma la 4 ani pluteste singur pe burta si pluta se ridica singur la suprafata in caz ca sare in apa.. merge singur cu capul pe sub apainotul e primul sport recomandat de pediatrii... se poate incepe lectii de la 6 luni cu bb... id="purple">

quote:Originally posted by conchita
quote:Originally posted by Gabbriela

eu l-am dus pe julian la piscina de la 6 luniid="purple">

id="quote">id="quote">asa si noi, dar incepem la piscina acoperita. din ce am inteles, la prima iesire in apa a lu bebe nu se pune colac de salvare, tu cum ai procedat? pupici lui Julian. [pup]Ajutati-o pe Dianaid="size1">id="navy">************Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="red">id="size1">************Alaptatul Help-Lineid="green">id="size1">************mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)id="size1">id="purple">
id="quote">id="quote">Sanatate si numai bine [flo]Nicole mami lui Julianid="purple">[foto] id="right">id="size1">id="right">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Se fac cursuri de supravieturire in apa de la 3 luni...Am vazut copil de 9 luni care plutea!!! Si o fetita de 2 an jumate care inota pe sub apa, iesea in pluta sa ia aer, apoi iar sub apa...Cred ca in functie de cat de mare ai incredere in piscina nici o varsta nu e prea devreme!!! Daca e piscina personala eu l-as pune chiar si de la 1 luna!![:D]Intr-o piscina comuna, probabil de la 6 luni...Noi in piscina am inceput de la 1 an si ceva (pt ca nu aveam la dispozitie[:D]) dar de la 6 luni l-am acomodat cu apa in mare...Conchita, da, la inceput e mai confortabil pentru bebe sa stea in brate decat in colacel...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] : varstaid="size1">, pozeid="size1">, D-ale lui David id="size1">

id="right">

Gabitu si Sanzi, multumesc pentru info. noi asteptam sa facem seria de vaccinuri de la 6 luni si dupa aia mergem la piscina, abia astept. :-))

Ajutati-o pe Dianaid="size1">id="navy">

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="red">id="size1">

Alaptatul Help-Lineid="green">id="size1">

mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)id="size1">id="purple">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...