Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Transformari ale sanilor in timpul sarcinii

Recommended Posts

Inainte de a ramane insarcinata, aveam sanii mici (purtam 75 B la sutien). Nu eram deloc nemultumita de aceasta situatie, dimpotriva, imi placea ca erau mici si fermi [:D]. Insa, in timpul sarcinii, sanii au inceput sa creasca din ce in ce mai mult. Ceea ce este normal. Din pacate, datorita greutatii, au inceput sa se si lase, desi am incercat sa port aproape tot timpul sutien sau bustiera. Folosesc crema impotriva vergeturilor de la Mustela, si vergeturi nu mi-au aparut inca. Intrebarea mea ar fi : ce pot sa fac ptr ca sanii sa revina la forma initiala dupa nastere ? Exista produse cu adevarat eficiente ptr fermitatea bustului ? Alaptatul are intr-adevar un efect "devastator" ptr sani ? Exista mamici care au reusit sa-si pastreze sanii dinainte de nastere si alaptaret? Multumesc anticipat ptr raspunsuri. [pup].

[gravi] 34+

[baietel] Christian

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ashera id="red">- in primul rand iti doresc o nastere usora si un bebe sanatos si nu plangacios!

Saniiid="red"> - cred ca mai depinde si de la persoana la persoana.Eu una am reusit sa-mi fac diferente intre sani de la alpatat.Doar ce am scris asta la un alt topic [:D]Vina,probabil ca am si eu,poate nu am stiut sa am grija sa alaptez al fel din ambii sani si uite asa la sanul stang nu mai am lapte si pot sa zic ca arata destul de bine,nu lasat,nu vergeturi (bebe are 3 lunisoare aproape)Dreptul,normal ca e mai mare,mai lasat si productia de lapte a scazut foarte mult si la el dar diferenta intre sani e mare.

Citeam pe undeva cum ca daca alaptezi in jur de 6luni nu trebuie neaparat sa se suferi deformari la sani.Am prietene care au alaptat perioade lungi si au sanii ok.Nu stiu care e secretul,nu te pot ajuta cu toate ca mi-as fi dorit.Doar am impartasit o experienta a mea.

Eu,un sfat care ti-l pot da,e daca ai lapte atunci da-i la bebe cat va vrea el.E pacat sa ai lapte si sa nu alaptezi chiar daca e riscul sa ia alte forme sanii.Cu putin noroc vom strange noi bani sa ne facem operatii ca sa remediem.[:D]

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Stefaniya, normal ca voi alapta puiul, daca va fi posibil. Stiu ca asta e cel mai bine ptr bb, si asta o sa fac, chiar daca exista riscul sa mi se lase sanii. Am mai auzit mamici care sustineau ca, daca nu alaptezi deloc, sanii nu se lasa. O fi adevarat ? Cremele si serurile ptr fermitatea bustului au vreun efect ? Exista sutiene speciale ptr a preveni lasarea sanilor ?

[gravi] 34+

[baietel] Christian

sutienele pt sarcina nu au facut nimic pt mine. am luat de la diverse firma, care mai de care mai renumita, in a 2a jumatate a sarcinii am folosit doar de la mothercare, cat am avut lapte, tot de la mothercare, special pt asa ceva, si acum zici ca sunt baba de 80 de ani. m-am dat cu creme antivergeturi, de la mustela la chicco si la l`oreal, si prin urmare sunt si posesoare de asa ceva. singura concluzie pe care o pot trage este ca tine de fiecare organism in parte, iar al meu, din pacate, a luat nota cam proasta la proba asta. plus ca inainte aveam 75c la sutien si eram nefericita; acum am cu bunavointa cupa b, si ma gandesc ca dupa urmatorul copil nici nu o sa mai fie nevoie sa dau banii pe sutiene [bang][bang]

asa ca iti doresc bebe sanatos si organism mai bun decat al meu.

chris + [copil]alexandra

"]varsta alexandra

bebeii nostriid="red">

Asheraid="red"> - probabil ca da,daca nu alaptezi sanul nu se lasa.Eu in primele saptamani de la nastere eram ca Pamela,aveam sanii mari si foarte tepeni dar dupa ce se regleaza lapticul dupa bebe nu mai e asa.Daca nu trage nimeni de san,nu se lasa [:D]

Cremele pot ajuta pt a te proteja de vergeturi si iar spun ca depinde si de tenul fiecareia.La un ten uscat e necesara folosirea de creme,mai conteaza si cat de mult creste burtica.Nu cred ca exista creme care sa mentina fermitatea bustului.

Dar un efect devastator nu are,nu vor mai fi ca inainte dar nici asa de grav.

Chris id="red">- nu stiu ce perioada ai de cand ai nascut,dar masajele speciale pt asa ceva nu te ajuta?Eu chiar nu cred ca ai sanii ca a unei babe de 80ani[:D]

In timpul sarcinii,de obicei,sanii se maresc mult in volum datorita hormonilor!Eu cred ca e o chestiune de materialul clientului,daca se lasa sau nu,si daca alaptezi sau nu,nu cred ca conteaza asa mult.De la a doua sarcina,insa,maritul acesta in volum,mai mult ca sigur se lasa cu deformarea sanilor,mai mult sau mai putin,la fel in functie de calitatea fibrelor elastice ale pielii sanilor.Daca fibrele se rup,nu vor mai reveni niciodata ,in mod normal,la forma initiala.

quote:Originally posted by stefaniya

Chris id="red">- nu stiu ce perioada ai de cand ai nascut,dar masajele speciale pt asa ceva nu te ajuta?Eu chiar nu cred ca ai sanii ca a unei babe de 80ani[:D]

id="quote">id="quote">

bine, hai, recunosc ca am exagerat,dar tot are vreo 75 de ani baba...:)

chris + [copil]alexandra

"]varsta alexandra

bebeii nostriid="red">

Chris, bine ca ti-ai pastrat simtul umorului [:)]. Cu un sutien bun, orice sani arata ca la 16 ani [:D]. Mai trist e cand ne dam jos sutienul.. Asta e. Renuntam la topless vara la mare [:D]. Ma uitam la tv, la tot felul de persoane publice si "vedete" care nici nu ai zice ca au nascut. Chiar toate fac operatii estetice? Nu exista metode mai putin "brutale" ?

Eu cred ca importanta este si forma sanului .Sanul rotund plin la baza(nu-s cum sa ma exprim) chiar daca nu e mare nu se va lasa sau cel putin nu intr-atat incat sa devina un complex.

Iti spun asta ca am vazut ceva femei care au nascut, alaptat.

Bunica mea, dupa doua sarcini are nste sani superbi ptr varsta ei, plini si inca tantosi..deci cred ca si factorul genetic are un cuvant de spus.

PLus ca..75B este marimea perfecta..stii tu cum se spune ca sanul perfect este cel care incape in causul palmei partenerului...

[gravi]36+ bb Kevin Alexander

vacanta Brasil

foto burtik

Sea Paradise

Hai mai fetelor,

Voi de ce credeti ca ne-a inzestrat natura cu sani mai mult sau mai putin frumosi? Ca sa-i evidentiem printr-un decolteu sau sa-i bronzam frumusel la mare? [balcon]Neah!

Nu va mai faceti atatea probleme de felul in care o s-arate dupa alaptare, atata timp cat au hranit un copilas sanatos si fericit![bb]

mariavlad

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...