Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

burta mea la 36 sapt e prea tare

Recommended Posts

buna ziua!

ma numesc marinela, sunt o graviduta in 36 saptamani,din Slatina - olt si doctorul meu ginecolog mi-a zis ca e prea tare burta mea. la ecograf a zis ca e in regula, doar ca dupa parametrii copilul pare de 34 sapt. ginecologul mi-a dat sa iau no-spa 1/12 ore. eu iau si elevit si maltofer fol. e vreo problema?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

cel mai indicat sa iti raspunda la asemenea intrebare e medicul tau pe el sa il intrebi daca e ok sa combini medicamentele. Si daca nu esti multumita de raspuns te duci la un al doilea medic.. tot deauna cand ceva nu e in regula e bine sa consulti 2 - 3 medici sa ai mai multe pareri...

sarcina usoara si bb sanatos.id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

quote:Initial creeata de nusica

buna ziua!ma numesc marinela, sunt o graviduta in 36 saptamani,din Slatina - olt si doctorul meu ginecolog mi-a zis ca e prea tare burta mea. la ecograf a zis ca e in regula, doar ca dupa parametrii copilul pare de 34 sapt. ginecologul mi-a dat sa iau no-spa 1/12 ore. eu iau si elevit si maltofer fol. e vreo problema?

id="quote">id="quote">nusica, no-spa e un antispastic care ar trebui sa-ti ajute burtica sa se relaxeze. La recomandarea medicului, eu l-am luat de prin luna a doua de sarcina, din cauza unor probleme care aparusera. Oricum, din ce mi-a explicat mie gine, la o sarcina atat de avansata ca a ta e normal sa mai mai si ceva contractii zilnic, sunt fiziologice. Vitaminele si fierul nu au cu ce sa-ti strice, banuiesc ca ti-au fost prescrise in urma unor analize. Daca vrei, intra la mamici de iulie-august, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103248&whichpage=1. Posteaza un mesaj cu UM (data ultimei menstruatii) si DPN (data posibila a nasterii) si fetele te vor trece pe listutza de la inceput de capitol. O sa vezi ca suntem acolo o multime de gravidutze cu sarcini apropiate ca varsta de a ta si chiar cateva mamici care au nascut deja. Te asteptam! [flo][gravi] LIA si [fetita] domnita Miruna Demetraid="red">id="Verdana">Am inceput numaratoarea inversa!Mai avem 5id="size4">id="red"> saptamani!id="Comic Sans MS">

Marinela, no spa nu are nici o legatura cu elevitul sau maltoferul. Ultimele sunt suplimente pe care le iei ptr dezvoltarea sarcinii (ma gandesc ca la recomandarea medicului) si no spa este un antispastic. Sunt gravidute care iau aceasta combinatie de la inceputul sarcinii. Dupa cum ti-a spus si Lia, te asteptam la mamici de iulie-august. [pup]

[gravi] 34+

[baietel] Christian

• 5 weeks later...

buna nusica,

Si eu sunt o graviduta tot din slatina-olt, dar sunt in 11 saptamani de sarcina

As vrea sa-mi spui si mie la ce doctor esti tu inscrisa,si daca vrei sa mai discutam, esti sg care am gasit-o pana acum pe forum.

Te pupic si astept vesti de la tine.

Eu iti doresc sa ai un bb sanatos, si sa ne auzim cu bine

ligiuca

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...